Značka JAMIE SADOCK vstoupila na český trh

Čtvrtek
16.12.2010
V pražském Palladiu byl otevřen 1. kamenný butik v České republice. V plánu je vznik sítě franšízových prodejen.
 

Jamie Sadock je americká výtvarnice, návrhářka a majitelka stejnojmenné značky oblečení pro sport a volný čas. Mezi její klienty patří například bývalí prezidenti USA George Bush a Bill Clinton, herec Sean Connery a Sylvester Stalone nebo zpěvačka Celine Dion. Spolupracovala také na několika hollywoodských snímcích jako například na filmu Harley Davidson a Malboro Man, v němž připravovala kostýmy pro hlavní představitele. Osobně zavítala do Prahy, aby se zúčastnila slavnostního otevření svého 1. butiku v ČR v obchodním centru Palladium.

Na příští rok chystá značka rozšíření prodejní sítě do velkých měst ČR a po americkém způsobu chce nabídnout také možnost spolupráce partnerům v podobě franchisingu. Marie Nováková ze společnosti Smart Step, a.s., majitelka licence pro region Střední Evropy, k tomu říká: „Spolupráce se značkou Jamie Sadock franchisantům poskytne svobodu nezávislého podnikatele a zároveň podporu a výhody mezinárodní společnosti.“

Společnost vznikla v roce 1994 v USA a od té doby expandovala do Kanady, Evropy a Asie. Její obchodní strategie je založená na modelu franchisingu.