Majitelka licence, paní Magda Šmídová, při přebírání ceny ve Zlíně.
pondělí
27.12.2010
Majitelka licence Šťěpský dvůr získala 3. místo v celostátní soutěži Živnostník roku 2010.
 

Paní Magda Šmídová - majitelka licence Šťěpský dvůr - provozuje prodejny s dekorativními bytovými předměty. Současně s tím nabízí podnikatelský koncept prodejen na principu franšízingu. V roce 2010 se umístila v celostátním kole na 3. místě v soutěži Živnostník roku 2010, kterou vyhlašují Hospodářské noviny společně se Zlatými stránkami.cz.

Podnikatelský příběh paní Šmídové začal v roce 1998, kdy se s manželem rozhodli přestavět zahradní část svého domu ve Vizovicích na prostory k podnikání. V roce 2002 manželé otevřeli 1. provozovnu Šťěpský dvůr, druhá prodejna pod stejným názvem následovala o dva roky později v Kroměříži. V současné chvíli se chystá otevření další prodejny ve Zlíně: „Naše obchody vyzařují emoce, zážitky a náladu, to vše do interiérů prostě patří,“ říká Magda Šmídová.

Zákazníci v prodejnách naleznou dekorační a užitkové předměty pro dům, byt a zahradu. Hlavní důraz je kladen na barevné kompozice, dekorativní a funkční charakter zboží. „Od dodavatelů vybíráme věci, které nevybočují z námi stanoveného romantického stylu, navozující útulný domov, pohodlí a zabydlenost,“ popisuje detaily paní Šmídová. Stálicí je také ucelený program dekorací v duchu městské elegance. U nádobí se předpokládá, že se bude používat v mikrovlnné troubě a myčce.