Lidé chtějí žít zdravěji

Na českém franšízovém trhu působí další freshbary například BJuicy, Frutisimo, Mr. Clou a Revive juice bars.
Středa
29.12.2010
Mangaloo freshbar nabízí čerstvé ovocné a zeleninové šťávy a ovocné koktejly. Současně s tím se rozrůstá pomocí franchisingu.
 

Za svůj podnikatelský nápad získal řetězec Mangaloo v roce 2010 první místo v soutěži Vodafone Firma roku v Praze. Poté, co se její majitelé vrátili z cest po Austrálii, rozhodli se v roce 2006 založit svůj první freshbar. Dnes mají 8 poboček po Praze a 1 obchod v Pardubicích a Hradci Králové. Budoucnost a expanzi firmy vidí v poskytování franchisových licencí.

Svůj nápad majitelé nejprve vyzkoušeli na open air festivalu v Trutnově. Když bylo zřejmé, že je o čerstvé nápoje zájem i mezi rockery, začali obcházet pražská obchodní centra a ucházet se o pronájem prostor. Nabídku ovocných a zeleninových šťáv a koktejlů postupně rozšířili o saláty, ovocné dezerty a cateringovou službu.

Zaměstnanci baru vyrábějí šťávy z jakéhokoli ovoce a zeleniny přímo před zraky konzumentů. „Zkoušeli jsme lisovat i česnek, pít se to však nedalo. Mohu však doporučit šťávu z celeru s pomerančem a hruškou,“ doporučuje jeden z koktejlů jednatel a spolumajitel firmy Michal Kreuter.

Mangaloo je český řetězec freshbarů nabízející franchisantům uplatnění ve výrobě a prodeji čerstvých ovocných a zeleninových šťáv a ovocných koktejlů na objednávku, přímo před očima zákazníka. Vstupní poplatek činí 90.000 Kč a počáteční investice dosahuje jednoho milionu korun.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014