Po dvou a půl letech činnosti působí celkem 21 center NATURHOUSE v České a Slovenské republice.
Úterý
04.01.2011
NATURHOUSE v roce 2010 posílil svoji prodejní síť o 12 franšízových poboček v České republice a 4 na Slovensku.
 

Kdo z nás při pohledu do zrcadla může s jistotou prohlásit, že je se svojí postavou spokojený? V určitých partiích by to chtělo ubrat, někde zase chybějící centimetry přidat. Vinit přitom můžeme sami sebe a náš životní styl, který má často do přídavku „zdravý“ opravdu hodně daleko. Dle nejnovějších studií Češi o Vánocích přibírají průměrně o 2 až 3 kg, výjimkami nejsou ani 5 kg příbytky na váze.

Nejsme v tom ale sami, s nadváhou a potažmo obezitou bojuje celý vyspělý svět. Proto například ve Španělsku v 90. letech minulého století vzniklo dietetické centrum NATURHOUSE, které začalo šířit povědomí o problematice zdravého stravování.

Od svého vzniku společnost NATURHOUSE vybudovala síť čítající na 1300 franšízových poboček po celém území Španělska. V roce 2008 vstoupila také na český a slovenský trh. Nyní, po dvou a půl letech činnosti, funguje celkem 21 center v České a Slovenské republice. Jan Gonda, kontaktní osoba pro zájemce o licenci, k tomu říká: „Cíle na rok 2010 se nám podařily splnit díky 100% nasazení celého týmu. Otevřeli jsme v ČR 12 nových poboček a na Slovensku další 4. Přibývá nám spokojených klientů i franšízantů, kteří mají zájem o další licence.“

Jak dále dodal, úspěch projektu je ve velké míře závislý na lidech, najít a vychovat dobré spolupracovníky není občas jednoduché a přináší spoustu překvapení jak pozitivních, tak i negativních.

Na rok 2011 chystá firma otevření dalších dvou školících center NATURHOUSE. Hlavním úkolem bude pokračování v dalším otevírání poboček NATURHOUSE a zvyšování výsledků u stávajících poboček. „Bude pro nás důležité zachovat kvalitu služeb a dosavadní individuální přístup ke všem zákazníkům a partnerům v našich pobočkách. Budeme více pracovat i na zviditelnění naší značky,“ upřesňuje cíle stanovené na příští rok Jan Gonda.