V současné době působí na 250 prodejen Mamuška The Cheesecake Shop v Austrálii, na Novém Zélandu, Velké Británii a Polsku.
Čtvrtek
13.01.2011
Franchisový systém prodejen koláčů Mamuška The Cheesecake Shop je připraven na rozvoj sítě v ČR.
 

Franchisový řetězec Mamuška The Cheesecake Shop založili v roce 1993 v Austrálii bratři Konopacki, původně emigranti z Polska. V současné době působí na 250 prodejen Mamuška The Cheesecake Shop v Austrálii, na Novém Zélandu, Velké Británii a Polsku. Na jaře tohoto roku chystá řetězec otevření 1. provozovny v pražských Kbelích.

V minulém roce společnost RWL Investments s.r.o., výhradní zástupce Mamuška The Cheesecake Shop, zahájila přípravné práce na franšízovém konceptu. Ty zahrnovaly oblasti jako výběr sortimentu, zajištění logistiky, skladových prostor aj. Jak uvádí prokurista firmy Vladimír Čížek, kontaktní osoba pro zájemce o licenci: „Přeci jen jsou Češi zmlsaní, preferují o něco jiné chutě než třeba Novozélanďané. Proto jsme museli pečlivě zvážit nabídku. Je také nezbytné přihlédnout k sezonní dostupnosti některých ingrediencí, třeba ovoce.“

Na rok 2011 plánuje společnost otvírat jak franšízové tak také vlastní provozovny. „Nesoustředíme se pouze na Prahu, ale hledáme franchisanty ve všech větších městech České republiky. Až rozvineme síť u nás, máme v plánu také expanzi k našim nejbližším sousedům Slovákům,“ prozradil plány Vladimír Čížek.

Dle slov Vladimíra Čížka Mamuška The Cheesecake Shop podpoří franchisanty vstupním zaškolením, průběžným vzděláváním, reklamními předměty a jednotným oděvem. Pro podnikání je vhodný prostor o minimálně 100 m2 a finanční prostředky, které partnerovi umožní provozovat obchod prvních 6 měsíců. Osobní angažovanost na provozu je nezbytná.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014