Mathnasium je mezinárodní síť vzdělávacích center, které vyučují děti a mládež ve věku od 4 - 18 let. Nyní provozuje na 250 vzdělávacích center ve 23 zemích světa a jejich výukou prošlo přes dva miliony dětí.
Středa
26.01.2011
Získat master licenci na Mathnasium je mimořádnou příležitostí. Může Vám zajistit slušný byznys, společenské uznání i vnitřní uspokojení.
 

Taky se Vám při vyslovení slova M A T E M A T I K A ježí všechny chlupy na těle a vstávají Vám vlasy hrůzou? Nejste v tom sami, řada lidí tvrdí, že měla a stále má k tomuto předmětu ve škole odpor a někteří z nich kvůli „matice“ vzdali studia na vyšších a vysokých školách. V životě si pak každý vystačí s „kupeckými“ počty, tedy základními početními úkony.

Larry Appell, zakladatel výukových center matematiky Mathanasium, tvrdí, že problém není v matematice jako takové, ale ve způsobu, jakým je předávána. Proto před víc jak 35 lety založil v Los Angeles vzdělávací centra, v nichž je matematika vyučována tak, že jí žáci rozumějí.

V současné době je na českém trhu k dispozici master licence na Mathanasium. O master franšíze na Mathanasium se často hovoří jako o “franšízové generační příležitosti”. Je určena všem těm, kteří hledají smysluplný byznys a současně chtějí rozvíjet děti a bořit mýtus o matematice jako nepopulární vědě.

Jako master franšízor Mathanasia budete muset ovládat angličtinu. Vycestujete totiž do Los Angeles, do hlavního vzdělávacího centra, kde projdete kompletní školením. Přichystaný pro Vás bude kompletní franšízový balíček, díky němuž získáte veškerou podporu pro budování poboček. Po celou dobu spolupráce Vám bude k dispozici operativní manažer, který poskytne průběžně všechny informace, rady a doporučení. Vaším cílem bude rozvinout franšízovou síť v ČR a získat si další partnery pro byznys. Smlouvu s Mathanasiem uzavřete na 10 let s možností obnovení. Poplatek za licenci činí 200 000 USD.

Abyste se stali úspěšnými kandidáty, musíte mít zkušenosti se vzděláváním a obchodem, dostatečný kapitál na počáteční investice a osobní vazby v místě podnikání. Znalost angličtiny uplatníte nejen při návštěvě centrály v USA a v komunikaci s ní, ale také při překladu všech školících materiálů a manuálů pro franšízanty.