Pro zřízení provozovny je ideální frekventované obchodní místo s vchodem z ulice a výlohou o dvou místnostech s minimálně 40 m2.
pondělí
31.01.2011
Česká asociace franchisingu se rozrostla o nového člena. Dietplus® pochází z Francie a bude učit Čechy vyváženému stravování.
 

Společnost Dietplus® se zabývá vývojem a prodejem nutričně vyvážených jídel vhodných především pro redukci hmotnosti. International Diet a.s., která provozuje společnost Dietplus® na území České republiky, je součástí potravinářské skupiny United Bakeries, jejímiž členy jsou také Odkolek a Delta pekárny. V současné době firma působí kromě České republiky také ve Francii, Belgii, Lucembursku a na Slovensku.

V Praze jsou již otevřena dvě centra Dietplus®, která pomáhají svým klientům nejen zhubnout, ale váhu si i dlouhodobě udržet. Důraz je kladen především na změnu a osvojení si nových stravovacích návyků. Toto vše se děje za podpory specialistů na výživu, kteří provázejí klienta celým komplexním redukčním programem. V budoucnu se společnost chystá expandovat do dalších větších měst, která mají více než 40.000 obyvatel. „Je to příležitost pro všechny, kteří touží podnikat v oboru dietetického poradenství a současně chtějí mít za zády spolehlivého partnera,“ vysvětluje Iveta Berkovičová, kontaktní osoba pro zájemce o licenci.

Jak dále Iveta Berkovičová uvedla, společnost franchisanty podpoří vlastním know-how, proškolí franchisanta i personál, dodá logistiku a IT na klíč. Součástí podpory je také zajištění marketingových aktivit. Do začátku spolupráce musí partner počítat s počáteční investicí do 1 mil Kč, která závisí na velikosti, stavu a lokalitě obchodu.

Česká asociace franchisingu má v současné době 22 členů a sdružuje 25 značek.