Franchisa pro náročnější klientelu

Provozování studia KA International vyžaduje prostor o minimálně 80m2 prodejní a výstavní plochy. Investice se pohybuje okolo 53.000 EUR včetně vybavení a závozu zboží.
Středa
02.02.2011
KA International je mezinárodní síť s luxusními dekorativními doplňky do interiéru. Své výrobky distribuuje do více než 400 studií ve 47 zemích světa.
 

Asi to všichni znáte, dokud člověk bydlí v pronajatém bytě či domě, to poslední, co ho zajímá, je, zda židle ladí se stolem a ostatním nábytkem. V momentě, kdy si pořídí vlastní bydlení, začne přemýšlet zcela jinak. Najednou se vybírá nábytek a bytové doplňky dle vlastního vkusu a estetického cítění. Preferuje kvalitní věci a nevadí mu ani vyšší investice. Na štěstí doby nedávno minulé jsou ty tam a na výběr je nepřeberné množství zboží včetně kvalitnějšího a luxusnějšího.

KA International je mezinárodní franchisová sít původem ze Španělska. Nabízí luxusní dekorativní doplňky do interiéru. Ze zemí regionu Střední a Východní Evropy působí v Polsku, Lotyšsku, Litvě, České a Slovenské republice. V ČR má zastoupení formou master licence od roku 2005 a poskytuje zde kompletní servis od zaměření a návrhu až po konečnou realizaci soukromých, pracovních i společenských prostor.

Pražské studio se specializuje na tvorbu textilních dekorací. Z čalouněného nábytku nabízí sofa, křesla, čalouněná čela postelí, puffy, podnožky a židle. Pro interiér jsou připraveny látky z přírodních materiálů - bavlna, len, hedvábí, vlna, juta. V nabídce jsou také různé typy koberců, tapet a doplňků do bytu.

„Na zakázku zhotovíme a nainstalujeme veškeré bytové textilie. K dispozici je také aplikace „virtuální dekoratér“, s jejíž pomocí si zákazníci mohou nábytek sami oblékat do různých látek. Umíme dokonce vytapetovat čistým hedvábím,“ vyjmenovává různé činnosti studia Pavla Neprašová, jednatelka a master franchisantka pro ČR.

Jak dále prozradila paní Neprašová, spolupráci s motivovanými franchisanty je kladně nakloněna.

Bližší informace o systému KA International naleznete v redakci: redakce@franchisinginfo.cz