Forty´s Pizza® nabírá nové franšízanty

Pizza je jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších pokrmů na světě.
Čtvrtek
10.02.2011
Provozuje 1 franšízovou restauraci v Hradci Králové. Nyní hledá franšízanty pro vybrané stávající i nové pizzerie.
 

Pizza nezná hranic. Díky své báječné chuti, různým variantám a snadné a rychlé dostupnosti patří k nejoblíbenějším pokrmům na světě. Málokdo však ví, že má svoji bohatou historii. Předchůdkyni dnešní pizzy připravovali již starověcí Egypťané v podobě jednoduchých plochých koláčů. Od nich je časem převzali Římané. Dnešní název pizza je odvozen ze slova picea, které pochází z Neapole. V 18. století se na korpus začala přidávat rajčata. Tím vlastně vznikla pizza v podobě, jak ji známe dnes.

Pizzu má ve svém názvu také řetězec Forty´s Pizza®. Je to ryze český koncept, který byl založen v roce 2005 v Olomouci. Prví rok působení fungovala výhradně jako rozvážková služba, poté zamířila do centra města a nabídla nejen rozvoz pizzy zdarma, ale také prodej přes ulici. V současné době provozuje 7 vlastních poboček a jednu franšízovou v Hradci Králové.

Jak uvádí Jakub Šlezar, jednatel a kontaktní osoba pro zájemce o licenci: „Cílem je poskytnout zkušenosti našeho konceptu franšízantům a stát se díky nim jedničkou v rozvozu pizzy v ČR. Chceme rozvážet pizzu vynikající kvality a poskytovat perfektní zákaznický servis. Forty´s Pizza® je podnikatelská příležitost jak pro nový podnikatelský záměr, tak pro stávající pizzerie, které se chtějí připojit k fungující síti provozoven.“ V plánu pro letošní rok má zprovoznění dalších 2 až 5 poboček, z nichž 1 až 4 by mohly přejít do rukou franšízantů. „Zejména na již existující provozovny v menších městech nebo na nově otevřené rádi poskytneme licenci,“ dodává Jakub Šlezar.

Nejvhodnější prostor pro provozování konceptu Forty´s Pizza® je o minimální ploše 60 m2 s výlohou do ulice a parkovacím místem. Investor si klade za podmínku osobní angažovanost franšízanta v provozu.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014