Kruhový trénink se skládá z různých stanovišť. Každé stanoviště umožňuje procvičit intenzivně jinou svalovou partii a ve výsledku pak komplexně celé tělo.
Středa
16.02.2011
FitCurves - největší franšízová síť fitness na světě získala 1. místo v Guinessově knize rekordů. Nyní hledá franšízanty v ČR.
 

Řetězec posiloven FitCurves je jeden z prvních na světě, který začal nabízet 30minutové cvičení určené výhradně pro ženy. Gary Heavin a jeho manželka otevřeli první FitCurves v USA v roce 1992. Toto nové pojetí 30 minutového fitness - posilování a hubnutí - společně s prostorem určeným výhradně pro ženy, si získalo nejen své návštěvnice, ale také četné provozovatele.

První klub na bázi franšízingu byl otevřen v roce 1995, na konci toho samého roku bylo zprovozněno dalších 50 franšízových fitness. FitCurves dosáhla počtu 1.000 klubů v rámci 36 měsíců a bezmála 10.000 během 10 letech. Díky tomu získala ocenění "Největší franšíza fitness center na světě" v Guinessově knize rekordů.

V současné době působí ve více než 86 zemích po celém světě. V České republice bylo otevřeno zatím 1 fitness v Olomouci. Cíle v rámci České republiky síť zvolila v zásadě ambiciózní, chce se stát leadrem na trhu ve svém segmentu. Během 3 let zamýšlí provozovat minimálně 10 center. V prvotní fázi se zaměří na největší města ČR jako Prahu, Brno a Ostravu. Krajská města FitCurves však nejsou také lhostejná.

Neda Vacheva, kontaktní osoba pro zájemce o licenci říká: „Od ostatních fitness se lišíme tím, že nabízíme ucelený model podnikání s dlouholetou historií. Celková investicí činí 37.900 USD, tj. cca. 680 000 Kč a partner od nás získá know-how, územní exkluzivitu, nákup zařízení, školení ve Velké Británii a veškeré marketingové a reklamní aktivity.“

Fitness FitCurves se hodí do prostoru o minimální rozloze 130 m2, z nichž 80 m2 je určených pro cvičení, šatny a sprchy. Jak dále uvedla Neda Vacheva, u ideálních kandidátů na franšízanty očekává zkušenosti s podnikáním, vášeň, motivaci a proaktivitu, tyto vlastnosti jsou dle ní klíčem k podnikatelskému úspěchu.