Firemní školky „ušijeme“ na míru každé společnosti

pondělí
21.02.2011
uvádí Zdeněk Fiala, kontaktní osoba pro zájemce o licenci na firemní a anglické školky KinderGarten.
 

Jaký byl pro Vaše školky předešlý rok?
Rok 2010 hodnotíme velice pozitivně. Podařilo se nám dodržet stanovený plán, získat 4 nové franšízanty a otevřít tak 4 nové franšízové pobočky.

Jakým způsobem získáváte franšízanty?
Partneři se nám ozývají sami. Rekrutují se z řad investorů i rodičů především v regionu Prahy a blízkého okolí, v němž máme zatím největší zastoupení. Mimopražské franšízanty získáváme většinou přes náš web, kterému věnujeme hodně času a prostředků.

Kolik nyní provozujete poboček?
Franšízových poboček máme celkem 7 a další 2 jsou v přípravě - Kladno a Rudná u Prahy. Vlastních poboček provozujeme 5, z nichž jsou 4 anglické a 1 firemní.

Proč zrovna firemní školky?
Firemní školky „ušijeme“ na míru každé společnosti. V současné době je plně zprovozněna firemní školka Raiffeisen Bank - ŽIRAiFKA. Na březen chystáme otevření další školky pro firmy. Zvlášť velkým společnostem se školka vyplatí. Je to vlastně firemní benefit pro zaměstnance. Nejen, že si tím dané firmy budu dobré jméno „společností přátelských k rodině“, ale jejich zaměstnankyně se mohou díky tomu vrátit dřív do své práce.

Jaké máte vyhlídky pro tento rok?
Cíle pro rok 2011 máme následující: expanzi mimo Prahu formou franšízy, v přípravě je již několik lokalit, a budování firemních školek.