Do zodpovědností master franšízora bude patřit také jednotný vzhled klinik. V prvním roce bude mít za cíl otevření 1 vlastní kliniky a získání minimálně 2 franšízantů, v dalších letech bude rozšiřovat portfolio o 2 franšízanty každým rokem.
pondělí
28.02.2011
Portugalská franšíza BodyConcept chce vstoupit na český trh. Nabízí master licenci na území ČR.
 

Celulitida, obezita, zadržování vody, svalové problémy, bolesti kloubů, problémy krevního oběhu, ochablé svalstvo, pleť a vrásky. To jsou jedny z nejčastěji vyhledávaných slov v internetových prohlížečích. V BodyConcept si jsou toho vědomi, a proto nabízejí řešení jak svým zákazníkům, tak také podnikatelskou příležitost dobře motivovanému, proaktivnímu master franšízorovi v České republice.

Kliniky BodyConcept se zabývají estetickými, kosmetickými a kadeřnickými službami zaměřenými na všechny věkové kategorie. První estetické centrum vzniklo v Portugalsku před 6 lety v reakci na hladový trh po profesionální a cenově dostupné kráse. Značka následně expandovala do Brazílie a Polska prostřednictvím franšízy. Celkem existuje na 50 center, která jsou ve valné většině franšízová.

Kontaktní osoba pro zájemce o licenci, Alexandre Lourenco, vysvětluje: „Chceme zavést náš systém také v České republice, neboť trh zde není zatím nasycen. Proto hledáme master franšízora, který bude zodpovědný za řízení a expanzi sítě.“ Master franšízor získá kompletní podporu včetně teoretického i praktického školení, know-how, marketingového a reklamního poradenství. Smlouva bude uzavřena na dobu 10 let.

Centra BodyConcept lze provozovat včetně kadeřnictví, kromě toho je možné je rozšířit o další služby jako jsou specifická léčba nemocí, kosmetika, výživové poradenství, trvalé odstranění chloupků a jiné.