Master franšízor bude zodpovědný také za jednotnou vizualizaci klinik.
Středa
09.03.2011
DepilConcept provozuje na 40 salónů krásy. Pro český trh chce získat master franšízora.
 

Je chlupatý jak medvěd. Má nohy jak opice. Jeho záda by mohla konkurovat perskému koberci. Určitě se najde více přirovnání, která spojuje jeden jediný jmenovatel – nežádoucí ochlupení. Je jedno, zda se to týká žen či mužů, novodobým ideálem je mít tělo zbavené chloupků. Jednak je to z hygienického hlediska vhodnější a z estetického hlediska přímo žádoucí. I královna Kleopatra pro depilaci používala rozehřátý vosk, taková depilace byla ale často bolestivá a krátkodobá.

DepilConcept představuje specializované salony krásy, které nabízejí inovativní a trvalé odstranění chloupků pomocí revoluční metody fototerapie Flash. Značka přichází z Portugalska, kde provozuje 31 salonů krásy, z nichž je většina plně v rukou franšízantů. Ze zahraničních zemí se jí podařilo díky master franšízorům expandovat do Brazílie a Polska. Intenzivně se zajímá o český trh, a proto zde hledá master franšízora.

Alexandre Lourenco, kontaktní osoba pro zájemce o licenci, říká: „Master franšízora podpoříme know-how, teoretickým i praktickým školením a marketingovými aktivitami. To vše získá při počáteční investici 30.000 euro.“ Jak dále Alexandre Lourenco uvedl, master licence se hodí především pro člověka s podnikatelským duchem, osobní iniciativou a se zájmem o estetiku. Bude zodpovědný za expanzi a řízení sítě v České republice, což znamená, že bude řídit například marketingové a propagační činnosti konceptu, prezentovat ho na veletrzích a výstavách a účastnit se otevírání nových klinik.

Více informací získáte níže v Katalogu franšíz.