pondělí
21.03.2011
vyzpovídali jsme Petra Kořínka, zakladatele a franšízora českého konceptu EXPRESKA®, 30minutového kruhového tréninku pro ženy.
 

Jak si stojí EXPRESKA®?
V současné době připravujeme otevření naší 14. pobočky, od začátku roku šesté v pořadí. Franšízanti prosperují, například pobočka v Ostravě-Hrabůvce vykázala zisk po odečtení veškerých nákladů vyšší než 30.000 Kč v prvním měsíci provozu a přes 40.000 Kč v druhém měsíci. Jsme hrdí na úspěchy našich partnerů.

Kdo jsou Vaši franšízanti?
Nejčastěji to jsou lidé nebo partnerské dvojice uvažující o samostatném podnikání, nebo již zavedení podnikatelé, maminky s rodinou pocházející z řad našich klientek a také mladé páry po studiu na univerzitě. Jsou to rozhodní lidé hledající seberealizaci v oblasti fitness a zdraví. Dali si za cíl postavit se na vlastní nohy a vybudovat vlastní podnik, který jim zajistí příjem pro rodinu a stane se zábavou a součástí jejich životního stylu. Většina zájemců se o nás dočetla na FranchisingINFO.cz.

V čem tkví přidaná hodnota konceptu?
EXPRESKA® je jednoduchá na rozjezd i na provoz, vyžaduje nízké finanční investice a minimální zkušenosti z oblasti podnikání. Franšízanti mají možnost provozovat osvědčený obchodní model v zajímavém oboru. Počáteční investice do 490.000 Kč včetně DPH zahrnuje cenu licence, nákup posilovacích strojů, veškerého základního vybavení provozovny a první závoz zboží. Většina partnerů se dostává do zisku již v prvních 6 měsících po otevření.