Součástí snídaně bude také ochutnávka produktů dietplus®.
Středa
06.04.2011
Dietplus® pořádá byznys snídani. Konat se bude ve středu 13. dubna v Café Le Patio v Praze.
 

Datum 7. dubna již od roku 1946 připadá na Světový den zdraví. V tento den vznikla Světová zdravotnická organizace (WHO). V dnešním uspěchaném světě se téma zdraví dostává do popředí a vzniká stále více konceptů, které se zabývají zdravým životním stylem. Jedním z takových jsou dietetická centra dietplus®, která provozuje firma International Diet. Společnost pořádá ve středu 13. dubna od 10:00 v Café Le Patio na Národní třídě v Praze franšízovou snídani.

Program je rozdělen do dvou tematických celků. První téma se věnuje všeobecně franšízingu a podnikání pod jednou značkou. Druhé téma představí principy, technologie, metodiky a výsledky úprav životního stylu s dietplus®.

Metoda dietplus® byla vyvinuta ve spolupráci s lékaři, odborníky na zdravou výživu, dietními sestrami a psychology. Prostřednictvím svých specializovaných center pomáhá všem lidem zhubnout, váhu si udržet a především změnit stravovací návyky.

Přidaná hodnota konceptu tkví v bezplatných konzultacích s nutričním specialistou a současně v individuálně sestaveném stravovacím programu pro celý den. Ten se skládá ze všech důležitých částí, tedy snídaně, svačiny, oběda, svačiny a večeře. Jídla jsou sterilovaná, a proto je možné je skladovat při pokojové teplotě až po dobu 1 roku.

Pozvánku a bližší informace naleznete zde nebo je sdělí Bc. Iveta Berkovičová na telefonním čísle 602 552 832, e-mail: iveta.berkovicova@dietplus.cz .