Šance pro franchisanty v ČR a SR

Klientka Liu•Jo je žena přímočará, od mladé dívky až k padesátileté neformální dámě.
Úterý
26.04.2011
Italská módní značka Liu•Jo hledá partnery ve všech větších městech České a Slovenské republiky.
 

Společnost Liu•Jo vznikla v roce 1995 v Itálii, když její zakladatelé bratři Marchi vytvořili první kolekci svetrů. Firmu dnes v Itálii zastupuje cca. 80 monobrandových prodejen jak přímých, tak franchisových, a dále 800 nezávislých multibrandových prodejen. V zahraničí je to přibližně 70 monobrandových a 1000 multibrandových obchodů v celé řadě zemí Evropy a Asie.

V České republice je značka zastoupena jedním franchisovým obchodem v Praze a jedním v Brně. Další prodejny jsou tzv. multibrandové, což znamená, že nabízejí zboží více značek na jednom místě. Ty se nacházejí v Olomouci, Bratislavě a Košicích.

Renata Smolíková, obchodní ředitelka a kontaktní osoba pro zájemce o licenci, říká: „Český trh se z hlediska luxusní módy natolik vyvinul, že rádi nabídneme schopným a motivovaným partnerům spolupráci na principech franchisingu. Je to jedinečná příležitost, jak začít podnikat pod ověřenou a stále více žádanou obchodní značkou.“

Dle slov ředitelky, partneři získají v marketingové a obchodní oblasti příspěvek 6 % z dodaného zboží 1x za rok do maximální výše 900 eur/m2. Součástí podpory je také know-how, vzdělávání prodejního personálu a merchandising.