Prezentace franchisového konceptu je rozdělena do tří témat: Podnikání ve franchisingu, Zdravý životní styl a Ekonomika provozu.
Sobota
14.05.2011
Prezentace franchisového konceptu se uskuteční ve středu 18. května, od 10:00, v Opletalově ulici číslo 4 v Praze.
 

O zdravém životním stylu je stále více slyšet. Díky své popularitě se tak stává bezmála „módní“ záležitostí. Málokdo však ví, že v tomto oboru může také podnikat. Proto franchisový koncept NATURHOUSE, který v současné době provozuje 25 dietetických center na území České a Slovenské republiky, pořádá prezentaci svého obchodního modelu pro všechny zájemce o licenci.

Program je rozdělen do tří tematických celků. První téma se věnuje podnikání pod jednou značkou a moderuje jej Jan Gonda, master franchisor NATURHOUSE pro Českou a Slovenskou republiku. Seznámí účastníky s výhodami franchisingu jako obchodní spolupráce, s dosaženými ekonomickými výsledky, podporou pro partnery a přidanou hodnotou konceptu pro franchisanty i koncové zákazníky.

Druhý tematický celek je zaměřen na snižování nadváhy a zdravého životního stylu v České a Slovenské republice a ve světě. Hlavní dietoložka pro Českou a Slovenskou republiku, Mgr. Štěpánka Kutišová, vysvětlí, jaké jsou největší stravovací „prohřešky“ Čechů a jak jim čelit.

Třetí část programu bude věnována ekonomice provozu center NATURHOUSE na základě dosažených výsledků.

Součástí programu bude také ochutnávka produktů NATURHOUSE.

Značka NATURHOUSE pochází ze Španělska, kde působí téměř 20 let. Za tuto dobu více než 3.000.000 klientů pomohla dosáhnout optimální váhy a díky tomu se cítit lépe jak zdravotně, tak také duševně. Ve světě je otevřeno více jak 1.700 center.

V České a Slovenské republice plánuje master franchisor Jan Gonda další rozvoj pobočkové sítě. Do konce tohoto roku by mělo být zprovozněno dalších 25 center a celkově pak fungovat na 150 poboček v obou zemích.

Bližší informace k setkání sdělí Radek Kubeš na telefonním čísle: +420 734 576 186 nebo e-mailové adrese: czech@naturhouse.com.

Podrobnější informace o franchisovém systému naleznete v Katalogu franšíz.