Pivnice - samoobsluhy: Rozjezd na sever

Restaurace The PUB směřují do center měst s více než 50.000 obyvateli.
Pátek
08.08.2008
Franchisový koncept The PUB chystá čtyři nové provozovny, první na severu Čech
 

Čtyři nové provozovny otevře v nejbližší době ojedinělý koncept samoobslužných abrů The PUB. Vůbec poprvé se restaurace otevře na severu Čech – ještě na podzim by to mělo být v centru Ústí nad Labem. Další restaurace se připravují v Liberci, Karlových Varech a již čtvrtá v Praze.

Z Plzně na východ

Koncept pochází z Plzně, kde vznikl v srpnu 2005 pilotní projekt. Odtud se postupně rozšiřuje. Nově například fungují dvě restaurace v Praze a jedna v Brně. Celkem by tak mělo být do konce roku v provozu 12 samoobslužných barů po celých Čechách. Restaurace přitom směřují především do center měst s více než 50.000 obyvatel. Rozloha baru je maximálně 200 metrů čtverečních s vlastním přístupem z ulice.

Sázka na „český sen“

Koncept nabízí „samoobslužné“ čepování piva u každého stolu. Originality nápadu si všimli také odborníci. Proto je také koncept jedním z kandidátů na cenu Byznys Rebel 2008. Ta je letos poprvé součástí soutěže Firma roku a Živnostník roku, kterou pravidelně vyhlašují Hospodářské noviny.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014