WSI poskytuje svým klientům služby a řešení v oblasti internetového marketingu zaměřené na vytváření nových obchodních příležitostí, budování značky a komunikaci se zákazníky.
Pátek
29.07.2011
Stal se jím kanadský franchisový systém WSI, který poskytuje služby v internetovém marketingu.
 

Nadnárodní franchisový koncept původem z Kanady WSI (We Simplify the Internet) přistoupil k České asociace franchisingu. Rozšířil tak řady franchisových systémů soustředěných v ČAF na 21 řádných členů. Celkem tvoří členskou základnu ČAF 34 členů včetně poradců a právníků.

WSI je globální konzultační firma s celosvětově největší sítí konzultantů v marketingu. V jejích řadách působí na 1 500 franchisantů, kteří plní roli konzultantů, ve více než 80 zemích světa. Master franchisovou licenci WSI pro Českou a Slovenskou republiku získala společnost ViBAs, s.r.o., která dle vyjádření ředitele společnosti Milana Drbohlava plánuje do tří let vybudovat síť o 30 franchisantech. „Internetový marketing je jeden z mála dynamicky se rozvíjejících oborů, který vykázal růst i v době finanční krize. Předpokládáme, že jej teprve nyní čeká pořádný boom. Tento trend tak činí z konceptu WSI zajímavou podnikatelskou příležitost,“ dodává ředitel.

Počáteční investice se podle typu licence pohybuje v rozmezí 750 000 Kč až 1 250 000 Kč. Na výběr je ze dvou typů licencí, buď pouze pro území jedné země, tedy buď jen České nebo jen Slovenské republiky, nebo pro obě země současně.

Celosvětový portál Franchise Direct zařadil systém WSI na seznam Top 100 globálních franchisových systémů. V roce 2010 WSI obdržela šest ocenění „Standard of Excellence“ udělovaných organizací Web Marketing Association.