V letošním roce se opět portugalské systémy umístily v TOP 10. Uplatnění v nich nalezlo více než 50 % všech zaměstnanců ze všech sítí v Portugalsku.
Čtvrtek
19.05.2011
BodyConcept a DepilConcept se umístily v žebříčku TOP 10 Franchising Awards 2011 franchisových systémů v Portugalsku.
 

Každým rokem se slavnostně udílejí ceny franchisovým systémům působícím v Portugalsku. Franchising Awards 2011 je událost podobná hollywoodským Oskarům, která si klade za cíl zlepšit práci franchisových systémů ve čtyřech oblastech: sociální odpovědnost, inovace, nováček na trhu a internetová strategie.

Portugalské systémy BodyConcept a DepilConcept, které mají v hledáčku také Českou a Slovenskou republiku, byly vyhlášeny jako nejúspěšnější franchisové koncepty v oboru estetiky. Mezi 400 značkami, které působí na území Portugalska, se Depil Concept umístil na 10. a BodyConcept na 9. místě po boku takových globálních gigantů jako například McDonald´s, RE/MAX či Century21.

Alexandre Lourenco, franchisor BodyConcept a DepilConcept, říká: "Působíme s oběma koncepty na portugalském trhu šest let. Umístění v TOP 10 je pro nás vyjádřením důvěry našich partnerů, ale také spokojených zákazníků. Naši vizi šíříme i na další trhy. V České republice a na Slovensku aktuálně hledáme master-franchisory, kteří budou zodpovědní za rozvoj a řízení sítě v obou zemích."

Kdyby byla obdobná soutěž realizována také v České republice, zajisté by pomohla zpopularizovat koncept franchisingu a jeho možností u laické veřejnosti. V konečném důsledku by usnadnila samotným systémům propagaci a ziskávání nových partnerů.

Pro více informací o BodyConcept a DepilConcept nahlédněte do Katalogu franšíz.