The PUB nabízí master licence

První pilotní projekt restaurace The Pub byl otevřen v Plzni v roce 2005.
Úterý
24.05.2011
Český franchisový koncept samoobslužných pivních barů se již uchytil v Německu.
 

The PUB, Pilsner Unique Bar je ryze český originální koncept samoobslužných pivních barů. Přidaná hodnota konceptu spočívá v zážitku ze samočepování piva přímo na stole, kde jsou umístěna výčepní zařízení. Koncept tak přináší zákazníkům zážitek, zábavu a nové způsoby komunikace spočívající v propojení provozoven, pivních hrách na velkoplošných projekcích a dalších multimediálních formách zábavy.

¨

Postupně se koncept rozšířil i do dalších českých měst, v nichž nyní provozuje 8 franchisových a 4 podnikové restaurace. Od listopadu loňského roku působí v německém Berlíně jako pilotní projekt pro německý trh. Martin Šampalík, spolumajitel a kontaktní osoba pro zájemce o licenci, popisuje cíle: „Do konce roku chce náš partner otevřít další dvě provozovny v Německu. Během následujících 8 let dohoda předpokládá, že bude u našich západních sousedů fungovat 20 – 30 franchisových poboček. Začátkem podzimu máme v plánu zprovoznit dvě pobočky ve Vídni.“

Kromě německého a rakouského trhu chce Šampalík vstoupit s českým pivním konceptem také do dalších zemí, v nichž je rozvinuta pivní kultura a z legislativního hlediska je možné samoservírování alkoholických nápojů: „V několika státech USA samočepování alkoholických nápojů nepovoluje jejich právní řád. Nicméně s lokálními samosprávami vedeme jednání a zájemcům ze zahraničí nabízíme formu spolupráce na základě master franchisové licence, či-li exkluzivního zastoupení pro daný trh.“

Koncept nespí na vavřínech ani ve své domovině. Aktuálně připravuje otevření provozovny v Opavě a pražském Karlíně.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014