Vzorková kolekce Weekend Max Mara v Praze

Společnost MaxPraga s.r.o., výhradní zástupce značek módního domu Max Mara Fashion Group, hledá obchodní partnery pro rozvoj značky Weekend Max Mara.
Čtvrtek
26.05.2011
Italská oděvní značka Max Mara provozuje v ČR 4 franchisové prodejny a 1 v SR.
 

Společnost MaxPraga s.r.o. je výhradním zástupcem značek italského módního domu Max Mara Fashion Group, který sdružuje kromě hlavní značky Max Mara také značky Weekend Max Mara, Marina Rinaldi, Marella, iBlues a Persona. Na český a slovenský trh vstoupila společnost v roce 1997 a svoji pobočkovou síť rozvíjí zejména na principech franchisingu.

Značka Max Mara nabízí 23 osobitých kolekcí, které sdílejí společné hodnoty jako je styl a respekt k zákaznicím. Kolekci Weekend vyhledávají zejména dynamické ženy každého věku, které ocení komfortní outfity pro každý den. Renata Smolíková, obchodní ředitelka, ke vzniku kolekce jako obchodu vysvětluje: „Linie Weekend Max Mara je od svého počátku natolik žádaná, že se naše společnost rozhodla vytvořit samostatný koncept monobrandového obchodu této značky. První franchisový obchod Weekend Max Mara je otevřen v obchodním centru Palác Flóra v Praze.“

Smolíková dále portálu FranchisingINFO.cz sdělila, že společnost pro zájemce o prodej této značky přichystala novinu. Potenciální franchisanti i obchodníci, kteří by chtěli rozšířit svůj sortiment nabízených značek o kolekci Weekend Max Mara už nemusí cestovat do sídla společnosti v italském Reggio Emilia, ale mohou si osobně prohlédnout a seznámit se se vzorkovou kolekcí jaro/léto 2012 v showroomu v Praze. Při návštěvě a případné objednávce jim bude asistovat zkušený, česky mluvící personál.

Jak dále ředitelka podotýká, Weekend Max Mara je jednou z nejsilnějších kolekcí z portfolia linií Max Mara a nyní je již jako samostatná značka i dostatečně známá, tudíž také zralá k expanzi do regionů České a Slovenské republiky za pomoci franchisantů.

Pod Max Mara Fashion Group patří i další módní značky, jejichž prodejní síť se rozvíjí za pomoci franchisingu. Vedle Weekend MaxMara je to Liu.Jo, persona, Marella, Marina Rinaldi a iBlues.

Pro bližší informace nahlédněte do Katalogu franšíz.