Součástí snídaně bude také ochutnávka produktů dietplus®.
Středa
01.06.2011
Francouzský dietetický koncept dietplus® pořádá byznys snídani pro zájemce o franchisu.
 

Zdravý životní styl se stává alfou a omegou našich mnohdy uspěchaných životů. Tento obor vykazuje neustálý nárůst tržeb a přináší celou řadu podnikatelských příležitostí. Firma International Diet, která provozuje dietetická centra dietplus®, pořádá ve středu 15. června od 10:00 v Café Le Patio na Národní třídě v Praze snídani pro všechny zájemce o franchisovou licenci.

Iveta Berkovičová, obchodní manager, k setkání říká: „Je to naše již druhá byznys snídaně. Tento koncept setkání s potencionálními franchisanty se nám osvědčil, a proto jej znovu opakujeme. V současné chvíli jednáme s prvními vážnými zájemci o licenci.“

Jak dále nastínila, na setkání budou účastníci seznámeni s možnostmi, které jim tento systém na trhu nabízí. Dozví se, jakou získají podporu od centrály, jak vysoká je počáteční investice na nákup a provoz systému a jaké z něj plynou náklady a výnosy během prvních let fungování.

Metoda dietplus® byla vyvinuta ve spolupráci s lékaři, odborníky na zdravou výživu, dietními sestrami a psychology. Prostřednictvím svých specializovaných center pomáhá všem lidem nejen zhubnout a váhu si udržet, ale především změnit stravovací návyky.

Přidaná hodnota konceptu tkví v bezplatných konzultacích s nutričním specialistou a současně v individuálně sestaveném stravovacím programu po celý den. Ten se skládá ze všech důležitých částí, tedy snídaně, svačiny, oběda, svačiny a večeře. Jídla jsou sterilovaná, a proto je možné je skladovat při pokojové teplotě až po dobu 1 roku.

Individuální rozhovory se zájemci o licenci bude možné domluvit přímo na místě setkání se zástupkyněmi franchisového systému paní Ivetou Berkovičovou a paní Janou Volfovou.

Bližší informace sdělí Bc. Iveta Berkovičová na telefonním čísle: 602 552 832, nebo písemně na e-mailové adrese: iveta.berkovicova@dietplus.cz.