V současné chvíli funguje v ČR 15 klubů Business for Breakfast, z nichž je 11 v rukách franchisantů.
Čtvrtek
09.06.2011
Franchisový koncept byznys snídaní Business for Breakfast otevírá nové kluby také v regionálních městech.
 

Business for Breakfast (B4B) se zabývá předáváním doporučení a referencí, které nabízí firmám všech druhů a velikostí. Vytváří strukturované a podporující networkingové prostředí, ve kterém mohou firmy zaujmout nové klienty, dodavatele a obchodní partnery. Je dobře známým faktem, že obchodní doporučení a reference generují o 80 % více kladných výsledků než neosobní telefonát nebo návštěva.

Kluby, které si B4B zatím vede jako vlastní, se nacházejí v Praze, Liberci a Plzni a v září k nim přibudou také České Budějovice. Kamila Zárychtová, ředitelka franchisové sítě Business for Breakfast pro Českou republiku, k firemním pobočkám upřesňuje: „Některé kluby rozjíždíme vlastními silami. Ale v plánu máme, že až je zavedeme a ony si získají stálou klientelu, tak je přenecháme našim obchodním partnerům, kteří v daných klubech působí od začátku a starají se o jejich rozvoj. Z nich se poté mohou stát naši další franchisanti.“

Franchisanti v současné chvíli provozují kluby B4B v Praze, Brně, Ostravě a Hradci Králové. Nový partner, který se nyní ke konceptu připojil, chystá otevření několika klubů na podzim ve městech jako je Zlín a Olomouc.

Kromě regionálních měst se Zárychtová soustředí také na rozvoj klubů v Praze. V průběhu léta se ředitelka sítě chystá otevřít další vlastní pobočky, které se budou nacházet přímo v centru Prahy. Přibudou tak k již šesti pražským klubům, které v současné chvíli spravuje tamní franchisant.

„Registrujeme zvýšený zájem ze strany podnikatelů o tento způsob získávání nových zakázek a kontaktů pro firmu. Podnikatelé pro svůj byznys hledají doporučení, přistupují k tomu jako k novému způsobu růstu jejich firem. Proto obnovují svá členství a současně s tím nám přinášejí nové klienty, se kterými oni sami mají ty nejlepší obchodní zkušenosti,“ pochvaluje si fungování doporučení Kamila Zárychtová.