Naši franchisanti jsou nejčastěji aspirující podnikatelé, kteří hledají neotřelé nápady k podnikání

pondělí
13.06.2011
Grzegorz Mieszkalski, marketing manager Lanwar Cosmetics Ltd., sdělil portálu FranchisingINFO.cz, jaké jsou novinky u ParfumBar, proč zvolili franchising a jaký je profil kandidátů.
 

Jaké jsou novinky u ParfumBar?
V tomto roce intenzivně pracujeme na expanzi v rámci zahraničních zemí a na zlepšování našeho franchisového konceptu. V České republice hledáme master franchisanta, který bude rozvíjet síť franchisových poboček po celé zemi. V blízké budoucnosti plánujeme uvést na trh nový produkt “Crème Bar”, který představuje novou řadu přípravků pro pleť. Jedná se o individuálně připravované krémy po profesionálním otestování pleti klienta.

Proč jste zvolili franchising?
Každý byznys vyžaduje maximální nasazení jak je strany provozovatele, tak také zaměstnanců. Na základě naší zkušenosti víme, že se provozovatel pobočky v roli franchisanta věnuje více svému podnikání na rozdíl od “pouhého” managera. Přikládá svému byznysu větší důraz. Proto se zaměřujeme na akvizice takových franchisantů, jejichž cílem bude expanze značky. Tento model spolupráce nám dovoluje zaměřit se na kontinuální zlepšování našeho konceptu a implementaci nových řešení.

Jaký typ lidí se obvykle rozhodne připojit k Vaší síti?
Naši franchisanti jsou nejčastěji aspirující podnikatelé, kteří hledají neotřelé nápady k podnikání. Druhou skupinou jsou zkušení podnikatelé, kteří mají adekvátní zdroje, díky nimž mohou rychle a snadno rozjet své podnikání.

(rozhovor zrealizovala JaH)