Na nádražích bude více PONT obchodů

Investice do obchodu se pohybuje od milionu korun výš.
Čtvrtek
14.08.2008
Do konce roku chce JPServis otevřít ještě pět dalších convenience obchodů PONT
 

Zlepšený servis pro cestující na vlakových a autobusových nádražích slibuje chystané rozšíření konvenience obchodů MARKET PONT CENTER společnosti JPServis. „Koncept PONT chystáme v Říčanech, dále pak na nádražích v Ostravě, Liberci, ve Zlíně a na pražském autobusovém nádraží Florenc,“ řekl portálu FranchisingINFO.cz ředitel firmy Marek Cagášek. Firma je výhradním dodavatelem těchto obchodů pro České dráhy

PONT i do metra a na letiště

V současné době provozuje JPServis 19 obchodů PONT. „V druhé polovině roku chystáme otevřít TICKET PONT CENTER na nádraží v Říčanech. Bude se jednat o prodejnu PONT, ale rozšířenou o prodej jízdenek ČD, Sazky a provozování veřejných toalet,“ uvedl Cagášek. Podobná centra by podle něj měla v budoucnu vznikat i na dalších vlakových a autobusových nádražích, ale také v pražském metru či na letištích.

Obchod za milion a více

Vstupní investice za koncept obchodu PONT se podle Cagáška pohybuje od jednoho milionu korun výše, podle velikosti prodejny a nutných stavebních úprav. Firma JPServis provozuje i další koncept rychlého občerstvení s kávou a čerstvým pečivem Fornetti Caffé, kde je vstupní investice zhruba 200.000 korun.