Brand New Products podepsal smlouvy

Originály oděvních značek za výhodné ceny lze nakoupit v outletu ještě v sezóně.
Čtvrtek
30.06.2011
Multibrandové prodejny s oblečením za zlomek původní ceny rozšířily portfolio nabízených značek.
 

Koncept outletových multibrandových obchodů Brand New Products se nejnověji stal distributorem nadprodukce kolekcí módních značek Nike, Adidas, Reebok, Playboy a Mustang. Tyto značky tak rozšířily stávající portfolio módního oblečení, obuvi a doplňků, které Brand New Products ve svých obchodech nabízí.

Dohody s těmito předními světovými výrobci sportovního oblečení a oblečení pro volný čas byly uzavřeny v únoru a březnu tohoto roku a opravňují společnost k prodeji oblečení, obuvi a doplňků. „Uzavřít smlouvy s pěti celosvětově populárními značkami v tak krátké době, je pro nás známkou rostoucího významu konceptu našich multibrandových obchodů,“ pochvaluje si Robert Szewczyk, ředitel franchisové sítě v České republice.

Společnost ve své nabídce neustále rozšiřuje portfolio světových oděvních firem, s nimiž spolupracuje. V prosinci 2010 se stala nezávislým distributorem značek jako je Wrangler a Lee. „Nyní, když už máme více jak 60 prodejen v Polsku, 4 v ČR a 2 v Litvě, samotné společnosti nám stále častěji nabízejí spolupráci. Pečlivě si své obchodní partnery vybíráme, a oblečení, které nabízíme, prověřujeme. Veškeré zboží v našich obchodech má odpovídající certifikáty původu, je vždy nové a v I. jakosti,“ říká Szewczyk.

Ceny výrobků v obchodech Brand New Products jsou nižší o 30 až 70 % ve srovnání se standardními výrobky v jiných obchodech. Více informací o této franchise a celé portfolio nabízených značek získáte níže v Katalogu.