V nabídce obchodech Komfort jsou k dostání laminátové a dřevěné podlahy a koberce.
Středa
13.07.2011
Společnost Komfort, která se zabývá prodejem interiérových krytin, oznámila rozvoj franchisové sítě na Slovensku.
 

Síť prodejen Komfort provozuje celkem 158 obchodů, které působí v České republice, na Slovensku a v Polsku. Například v Polsku má společnost 110 firemních prodejen a 39 franchisových. U nás v současné době otevírá pouze vlastní pobočky, kterých provozuje sedm. Firma se však nyní soustředí na slovenský trh, kde chce vybudovat franchisovou síť.

„Upravili jsme obchodní model a nyní jednáme s prvním potenciálním investorem, který má dlouholeté zkušenosti na slovenském trhu. Co se Česka týče, zatím zde o franchise neuvažujeme,“ sdělila exkluzivně portálu FranchisingINFO.cz Sylva Pivodová, managerka marketingu a PR. Jak dále uvedla, perspektivní franchisové obchody na Slovensku musí mít prostor od 300 do 400 m2. Zástupci společnosti poskytnou franchisantům know-how, pomohou jim s uspořádáním a vybavením obchodů, přístupem k integrovanému informačnímu systému a proškolí je.

V prodejnách je zákazníkům k dispozici přibližně 3.000 druhů kusových koberců, 350 druhů laminátových podlah a více než 2.000 jiných položek. Firma zaměstnává v České republice 53 zaměstnanců.

Pro více informací neváhejte kontaktovat redakci redakci FranchisingINFO.cz.