1. samostatně stojící restaurace v ČR

V červnu byla zprovozněna 1. samostatně stojící restaurace sítě SUBWAY.
Čtvrtek
14.07.2011
Fast-foodový řetězec SUBWAY provozuje všech 10 restaurací v ČR pomocí franchisantů.
 

Nový fast-food je součástí areálu Motorest Rohlenka na dálnici D1 za Brnem ve směru do a z Olomouce. Dosud byly všechny restaurace v Česku, kterých je i s novou provozovnou 10, součástí obchodních center či center měst.

„Pro Subway v České republice jde o první zkušenost se samostatně stojící restaurací u dálnice. V jiných zemích Evropy i v USA tyto typy našich restaurací již provozujeme a vykazují velmi dobré výsledky. V Česku jde sice o první projekt, chtěli bychom ho však zde i v dalších zemích regionu střední a východní Evropy dále rozvíjet," řekl manažer rozvoje sítě Subway pro střední a východní Evropu Martin Princ.

První samostatně stojící restauraci otevírá franchisant, který již vlastní jednu provozovnu této značky v Brně. „Věříme, že nejen českým motoristům poskytneme kvalitní, chutnou a zdravější alternativu k tradičním způsobům občerstvení," řekl majitel Oldřich Peprla.

Řetězec SUBWAY plánuje letos v Česku prodat až 12 franchisových licencí a otevřít několik nových restaurací. Rozvoj v Česku je součástí celkového plánu rozvoje sítě ve střední a východní Evropě. Zde letos plánuje řetězec otevřít kolem 170 nových restaurací. Na konci roku by jich mělo být v regionu přes 400.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014