Podnikání s pravou pizzou

V současné době provozuje Forty´s Pizza® 6 vlastních poboček a jednu franchisovou v Hradci Králové.
Úterý
19.07.2011
Forty´s Pizza® je ryze český koncept, který chce do konce roku otevřít další 2 franchisové pobočky.
 

Forty´s Pizza® vznikla před šesti lety v Olomouci. Prví rok působení fungovala výhradně jako rozvážková služba, poté zamířila do centra města s cílem nabídnout nejen rozvoz pizzy zdarma, ale i prodej přes ulici. Dva roky po založení, v září 2007, otevřela druhou pobočku v Prostějově, v těsné blízkosti centra. V roce 2009 byly otevřeny pobočky v Brně a Přerově a rok poté dvě pobočky v Ostravě a jedna v Prostějově.

„Naším cílem je poskytnout zkušenosti formou franchisové spolupráce dalším zájemcům a stát se jedničkou v rozvozu pizzy v České republice. V plánu je, že do konce tohoto roku zprovozníme nejméně dvě pobočky na principu franchising,“ říká Jakub Šlezar, jednatel společnosti Forty´s Pizza, s.r.o., která značku Forty´s Pizza® provozuje.

Jak dále Šlezar uvedl, stávající franchisant v Hradci Králové uvažuje o otevření další pobočky. Pod touto značkou může začít podnikat jak nováček v oboru, tak také majitelé zavedených pizzerií, kteří se chtějí připojit k síťovému podnikání a benefitovat z jeho výhod.

Obchodní partner, který se k síti připojí, zaplatí za licenci 100.000,- Kč. Uspořádání a vybavení provozovny stojí kolem 1 mil. Kč a jeho výše se odvíjí od umístění a vybavení prostoru. Průběžné poplatky se pohybují mezi 7 – 10 % z obratu a smlouva se uzavírá na 5 let.

Podrobnější informace naleznete v Katalogu franchis.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014