BRAND NEW PRODUCTS šetří náklady

Ideální velikost obchodu BRAND NEW PRODUCTS činí 20 - 180 m2.
Čtvrtek
28.07.2011
Noví franchisanti, kteří se připojí k síti outletů se značkovými oděvy, získají nábytek do prodejen za symbolickou cenu.
 

Podnikatelé, kteří se do konce srpna připojí k sítí outletových prodejen se značkovými oděvy BRAND NEW PRODUCTS, mohou za symbolickou cenu 9.999 Kč vybavit svůj obchod kompletní sadou nábytku v hodnotě 65 až 190.000 Kč. Díky tomu ušetří až 30 % z pořizovacích nákladů, které by jinak vynaložili na otevření obchodu. Celkové náklady na otevření obchodu se tak pohybují ve výši 180.000 Kč místo 245.000 Kč. Firma propůjčí franchisantovi nábytek na celé období spolupráce.

„Akční nabídka spolupráce má usnadnit franchisantům start v podnikání. Chceme, aby obchody rychle dosáhly ziskovosti a systematicky zvyšovaly své příjmy. Z tohoto důvodu část nákladů spojených s investicemi převzala centrála na sebe,“ říká Robert Szewczyk, zástupce BRAND NEW PRODUCTS pro Českou republiku a Slovensko.

Jak Robert Szewczyk dále uvedl, snížení vstupních nákladů může mít pozitivní vliv pro expanzi sítě v České republice, na Slovensku a v Polsku. V současné době pod hlavičkou BRAND NEW PRODUCTS funguje 60 provozoven v Polsku, čtyři v ČR a dvě v Litvě.

Mezi značky, které patří do portfolia obchodů BRAND NEW PRODUCTS, patří: Dolce & Gabbana, Versace, Tommy Hilfiger, Selected, Playboy, Nike a Reebok. Ceny v obchodech Brand New Products jsou o 30 až 70 % nižší oproti cenám srovnatelných výrobků nabízených ve standardních obchodech.