Makléři GEPARD FINANCE působí na 73 obchodních místech ve všech koutech České republiky.
pondělí
08.08.2011
GEPARD FINANCE do konce roku rozšíří své působení pomocí franchisingu na dalších 10 míst v Česku a 15 na Slovensku.
 

Ryze česká makléřská společnost GEPARD FINANCE se specializuje na finanční poradenství a kompletní zpracovávání úvěrových produktů spojených s financováním nemovitostí. V současné době působí na 73 obchodních místech České republiky a 28 Slovenska. Svoji pobočkovou síť plánuje rozšířit do konce tohoto roku o dalších 10 nových poboček v České republice a 15 na Slovensku. „Někteří naši franchisanti vlastní franchisovou licenci na více než jednu pobočku. Jeden z našich partnerů je majitelem dokonce tří poboček,“ uvádí Stanislav Obešlo, ředitel franchisové sítě.

Inovace v marketingu

Společnost věnuje značnou pozornost svým marketingovým aktivitám, a tak na začátku letních prázdnin představila novou reklamní kampaň. „Protože jsme koncept, který se snaží přicházet na trh vždy s něčím novým, rozhodli jsme se inovovat reklamní sdělení a vizuál geparda, s nímž je možné se setkat od začátku letošního července na takřka 50 venkovních plochách v rámci celé ČR," říká Jiří Hlinka, ředitel marketingu. Součástí kompletní kampaně je také reklama na internetu a aktivity na poli public relations, jak potvrdil Hlinka.

Během osmi let 25 miliard na hypotékách

Společnost byla založena v roce 2003 a za osm let své existence zajistila hypotéky v celkovém objemu 25 miliard Kč pro více než 15.000 klientů. Makléři na pobočkách během prvního pololetí letošního roku zpracovali hypotéky v celkovém obratu 4 mld. Kč, čímž si firma upevnila svoji dominantní pozici na hypotečním trhu v České republice.

Pro více informací nahlédněte do Katalogu franchis.