Jednička v ČR i v zahraničí

Díky NATURHOUSE změnilo své stravovací návyky více než 4.000.000 lidí, kteří díky tomu získali svoji optimální váhu.
pondělí
15.08.2011
Největší síť dietetických center v ČR NATURHOUSE zprovoznila na 1.900 poboček v celé řadě zahraničních zemí.
 

NATURHOUSE je nadnárodní společnost španělského původu rozvinutá na systému franchisy. Stala se jedničkou na trhu v oboru dietologie nejen ve své domovině, kde působí s více než 1.300 centry, ale se svými 31 pobočkami dobývá také český trh a celou řadu jiných zemí, jak v Evropě, tak Jižní Americe a Asii.

Dobývání Evropy

Naši severní sousedi Poláci hlásí 100 dietetických center NATURHOUSE. V geograficky vzdálenější Francii v současné chvíli působí na 200 center, která se během šesti měsíců rozrostla o dalších 50 poboček. Z jižní Evropy se koncept bez problémů uchytil v Itálii, kde ke konci tohoto roku bude fungovat na 450 poboček a 80 z nich bude působit na Sicílii. Jan Gonda, master franchisant pro Českou a Slovensku republiku, uvádí: „Takový úspěch v Itálii nikdo nečekal. Navíc Italové neříkají, že drží dietu, ale že drží NATURHOUSE. Je tak znát, že jim na jejich vzhledu ale především zdraví velice záleží.“

Expanze na nové trhy

Félix Revuelta, prezident a zakladatel myšlenky dietetického poradenství zdarma, svůj koncept nenechává zahálet. V současné době probíhá podepisování smluv s master franchisanty na nových trzích Číny a Indie. Celkově pak dietetická centra NATURHOUSE působí ve 27 zemích světa s 1.900 pobočkami.

Do konce roku 50 center v Česko-Slovensku

Jak Jan Gonda dále uvádí, v Česku během letních měsíců bylo nově otevřeno 10 center a s dalšími 10 byly podepsány franchisové smlouvy. Tyto se budou otevírat během podzimu a zimy a na začátku roku 2012 bude s největší pravděpodobností působit na 50 dietetických center v Česko-Slovensku. „Někteří ze stávajících franchisantů rozjíždějí dvě i tři pobočky. To značí rentabilitu a oblíbenost tohoto byznysu. Zejména pro menší města je velmi častý princip, kdy majitel pobočky současně plní roli dietologa,“ dodává Gonda.

Pro více informace nahlédněte do Katalogu franchis.