Chceme prorazit také na českém trhu

pondělí
15.08.2011
říká Gary Heavin, zakladatel a CEO největší franchisové sítě fitness center pro ženy na světě FitCurves, která se pyšní celou řadou ocenění včetně umístění v Guinessově knize rekordů.
 

Jaké máte cíle v ČR?
Naším cílem je prorazit také na českém trhu v oboru 30minutového cvičení pro ženy. Protože jsou Češky hodně časově vytížené, chceme jim nabídnout skutečné výsledky v příjemném a přátelském prostředí. Plánujeme, že v České republice otevřeme 10 center během následujících třech let, která budou prozovat franchisanti.

Jaký typ franchisantů hledáte?
Hledáme dynamické, podnikavé jedince, kteří chtějí rozjet svůj vlastní byznys pod globální značkou na českém trhu. Nepožadujeme žádné předchozí zkušenosti z oboru fitness, partnery si sami proškolíme. Máme především zájem o větší města jako je Praha, Brno a Ostrava, ale ve všech větších městech s počtem obyvatel nad 100.000 náš koncept najde uplatnění.

V čem je Váš koncept jedinečný?
Protože jsme globálním lídrem v oboru fitness pro ženy, přidanou hodnotou je náš byznys model. Náš koncept působí na šesti kontinentech v 86 zemích světa s více než 11.000 fitness centry, což z něj činí atraktivní podnikatelský záměr. Sám o sobě pak hovoří fakt, že koncept byl zvolen časopisem Business jako "číslo 1 Nejlepší nová franchisová síť" dva roky po sobě. V roce 2009 byl uznán Americkou asociací franchisingu jako mezinárodní Franchisor roku. Dokonce jsme se dostali do Guinessovy knihy rekordů jako "Největší franchisová síť fitness center na světě". Navíc v našich fitness centrech mohou ženy využít možnost konzultace s nutričním specialistou, který jim pomůže dosáhnout ideální váhy pomocí individuálně sestaveného jídelníčku a cvičebního programu.