Mezi nominovanými figurovala také jména jako New Balance (a jejich nový obchod v Pekingu), Forever 21 (New York), American Eagle (New York), Topshop (Londýn) a Monki 3 (Oslo).
Úterý
23.08.2011
Levi´s Store v Londýně vyhrál kategorii nových obchodů v rámci WGSN Global Fashion Awards 2010.
 

Stejně jako probíhá vyhlašování filmových Oskarů, tak také maloobchodní sítě mezi sebou soutěží v nejunikátnějším designu. Za minulý rok byl tak oceněn Levi´s Store v Londýně na Regent Street, který vyhrál kategorii nových obchodů v rámci WGSN Global Fashion Awards 2010.

Nový Levi’s London Store zvítězil díky jedinečnému designu, který vystihuje historii a příběh nejstarší džínové značky světa. Kompletně zrekonstruovaný obchod s několika podlažími je vyhotoven v industriálním stylu a nabízí nejen nejnovější kolekce a trendové kousky, ale také oblečení v retro stylu jako například přesné repliky kultovních kalhot 501 a další reedice nejprodávanějších modelů z téměř 140leté historie značky. V obchodě jsou vystavovány historické originály oblečení ze sanfranciských archivů i díla současných londýňanů zapojených do kampaně Craftworker. Pořádají se tam koncerty a worshopy. Neplní tak roli jen obchodu, ale tak trošku i komunitního centra.

V Česku a na Slovensku je síť obchodů budována tak pomocí franchisingu. V současné chvíli působí v obou zemích pět firemních a 10 franchisových obchodů. Kromě akvizice nových obchodních partnerů se firma soustředí také na rozšiřování stávajících prodejen, jak potvrdil Miroslav Kubricht, Country Manager: „Rozšířili jsme naši pobočku v obchodním centru Letňany, nyní je z ní velký specializovaný Levi´s Store. Současně jsme se v rámci brněnské Olympie přestěhovali do větších prostor, abychom lépe vyhověli vzrůstající poptávce po našich oděvech.“

Pro více informací nahlédněte do Katalogu franchis.