Licencovanou partnerskou školou se může stát již existující jazyková škola, ale také nově otevřená.
Středa
07.09.2011
Síť jazykových škol DME ze Slovenska otevřela během 4 měsíců dalších 6 partnerských poboček v ČR.
 

Direct Method for English (DME) je mezinárodní licencovaný systém, kterým mohou vyučovat angličtinu jen partnerské školy. Přidaná hodnota systému výuky tví v dynamice hodin, na kterých student mluví 5 až 6krát častěji oproti tradičním metodám. Studenti se zbavují strachu z mluvení a angličtina je vyučována řízenou konverzací.

Vlastní provozovny jazykové školy Empire se nacházejí v Praze, Bratislavě a Košicích. Kromě nich působí v Česku 19 a na Slovensku 31 partnerských škol. Zuzana Ležanská, ředitelka sítě jazykových škol DME, k tomu říká: „V ČR máme 16 a v SR 19 partnerských škol. Máme také partnery, kteří provozují více poboček v různých městech. Získali jsme například partnera, který zakoupil licence na šest měst.“

Podpora partnerům

Partneři, kteří se připojí k síti, nadále podnikají jako nezávislá instituce a současně s tím mají možnost získat regionální exkluzivitu na město, ve kterém působí, a kompletní podporu při zaučení svých zaměstnanců.

Roční poplatek od 300 Eur

Systému se neodvádí žádné průběžně poplatky a poplatky z výše obratu či tržeb. Roční poplatek za licenci se pohybuje od 300 EUR v závislosti od velkosti města.

Expanze do zahraničí

Dle slov ředitelky je síť jazykových škol DME v přípravné fázi vstupu na další trhy, přičemž se soustředí zejména na trhy střední a jihovýchodní Evropy.