SLUŽBY

gastronomie | 06.04.2023

Ženy za kormidlem byznysu

Téměř polovinu franšízových partnerů McDonald's v Česku tvoří ženy a jsou úspěšné. Jako majitelky vedou hned několik restaurací.

vzdělávání | 03.04.2023

Česká Helen Doron English na špici

Do turecké Antalye se sjeli master-franšízanti Helen Doron English z celého světa. Chybět tak nemohl ani ten z Česka.

gastronomie | 27.03.2023

Od baget k pizze

Zdeněk Polášek a Martin Lehocký jsou již zkušení franšízanti. Ke dvěma franšízovým pobočkám Bageterie Boulevard přidali i jednu z konceptu 360Pizza.

vzdělávání | 20.03.2023

Práce, zisk i zábava

Vzdělávací franšíze Edukido se daří růst. Nejrychleji to jde na Balkáně, zájem má i o rozvoj v Česku a na Slovensku.

krása, zdraví, sport | 16.03.2023

Byznys s hladkou kůží

Franšízová síť DepilConcept má v Česku již svého master-franšízanta. Ten ji chce rozšířit do míst s více jak 30 tisíci obyvateli.

gastronomie | 13.03.2023

Podnikáme s trdelníkem

Ročně prodá síť Trdlokafe milion trdelníků ve více jak 50 stáncích po celém Česku, i na Slovensku či ve Vídni. Stále však chce růst, a to i díky franšízám.

bankovnictví a finance | 09.03.2023

150 franšíz na trhu

Rok 2022 přinesl finanční skupině Partners růst. Obrat celé skupiny dosáhl 3,5 miliardy Kč. Dařilo se i Partners Marketům.

gastronomie | 06.03.2023

Otevíráme pizzerii s franšízou

Když jsme nemocní, plánujeme party nebo nevíme, co k obědu, často si objednáme pizzu. Zdá se to tak jako dobrý byznys. Rozjet ho lze i s franšízou Pizza Hut.

gastronomie | 01.03.2023

Na trhu může být až 50 poboček

„V současné nepředvídatelné době bych jako začínající podnikatel dal přednost franšíze před nezávislostí," říká Lubor Lelovits, franšízor Mr. Kebab.

gastronomie | 20.02.2023

Expanze u nás i v zahraničí

Franšízová síť La Donuteria letos slaví 6 let na českém trhu. Jak se jí podařilo u nás prorazit a oslovit zákazníky i zájemce o licence?

obchodní a poradenské služby | 16.02.2023

Pro členy mých boardů jsem parťák

Kariéru v korporátu vyměnila Ingrid Šůrová za vlastní podnikání. Už 6 let pomáhá majitelům firem v rozvoji jako franšízantka značky TAB.

gastronomie | 06.02.2023

Vzhůru na západ

Do konce roku 2026 chce franšíza Vosíme.cz pokrýt pobočkami většinu Česka. Za loňský rok hlásí obrat ve výši 220 milionů Kč.

reality a správa nemovitostí | 02.02.2023

S franšízou Next Reality mám velké plány

V březnu to bude rok, co se Dušan Měchura stal jedním z franšízantů sítě Next Reality. Jak se mu daří a co vnímá jako hlavní výhody franšízingu?

gastronomie | 23.01.2023

UGO dává franšízantům možnost růst

S franšízou UGO podniká Václav Vávra v Mladé Boleslavi od roku 2013. Nyní se rozhodl pro změnu. Proč se tak stalo a co na jeho krok říká Lukáš Prauss, manažer rozvoje této sítě?

gastronomie | 18.01.2023

Subway s novým majitelem?

Jedna z největších světových franšízových značek má být na prodej. V Česku aktuálně funguje 11 poboček.

gastronomie | 16.01.2023

V centrech měst i obchoďácích

Franšízovému konceptu Burrito Loco se podařilo z Prahy proniknout do dalších měst.

gastronomie | 11.01.2023

Otevíráme kavárnu s výběrovou kávou

Snem mnoha začínajících podnikatelů v gastronomii je mít kavárnu, která je něčím jiná, originální. Díky franšíze nemusí být nesplnitelným.

gastronomie | 04.01.2023

Školní bufety ve franšíze

Koncept školních bister ReFresh Bistro otevřel první pilotní provozovnu v září 2017. Od té doby roste jejich počet každoročně o 7 až 10 nových.

reality a správa nemovitostí | 02.01.2023

Rok 2022 byl pro nás ve znamení růstu

„Současná situace nahrává makléřům, kteří dokáží dát přidanou hodnotu celému procesu prodeje nemovitosti," prozrazuje Tomáš Jelínek, ředitel Century 21 Česká republika.

gastronomie | 21.12.2022

Sladká franšíza na cestě za expanzí

Značka Chocafé zahájila rozvoj prostřednictvím franšíz. První však nebude v Česku, ale v dalekém Thajsku.

  první
  předchozí
2
3
5
6
další  
posledni