rozdělení trhu

gastronomie | 22.01.2024

Stálice McDonald's nehasne

V roce 2023 u nás otevřel jeden ze světově nejznámějších franšízových řetězců fast foodu šest nových restaurací. Jaké mají další byznysové plány?

gastronomie | 15.01.2024

S franšízou kupujete zkušenosti hostů

Franšízovou síť Kafec založil Tomáš Konečný na pevných základech vlastní úspěšné praxe. Sen o vlastní kavárně se díky tomu může stát realitou i pro další zájemce.

gastronomie | 08.01.2024

Studenti mají hlad pořád

Znáte apetýt běžného teenagera? Pak víte, že postavit na tom byznys musí vyjít. A Davidovi Alešovi to s franšízou ReFresh Bistro opravdu vyšlo.

obchod - různé | 02.01.2024

Byznys věrný jako pes

Franšízová síť Husse založila svůj úspěch na dvou faktorech – většina domácností má doma psa nebo kočku. Tím druhým je, že obstarat svou rodinnou “smečku” často nestíháme.

gastronomie | 27.12.2023

Five Guys otevře v Máji

Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?

obchodní a poradenské služby | 20.12.2023

TAB expanduje

Celosvětová franšíza The Alternative Board poskytuje manažerské a konzultační poradenství přes 30 let. V Česku poptávka po jejich službách roste, a proto hledají nové franšízanty.

reality a správa nemovitostí | 14.12.2023

Century 21 sází na partnerství

Realitní trh nabízí podnikatelské příležitosti neustále. Zároveň se ale jedná o silně konkurenční prostředí. S podporou franšízového partnera se v něm uspět dá.

vzdělávání | 11.12.2023

Mít dobrý tým a tah na bránu

Marta Toulová je majitelkou jednoho z nejvíce rostoucích franšízových center Helen Doron English v Českých Budějovicích. Zeptali jsme se jí, jaký je její recept na úspěch.

kosmetika a drogerie | 11.12.2023

Byznys non-stop

Menší obce se potýkají s nedostatkem specializovaných obchodů. Důvtipným řešením je nápad franšízy Drogeo - nabízet samoobslužné prodejny drogerie.

gastronomie | 04.12.2023

Zmrzlina se točí od jara!

Franšíza Tak trochu jiná točená založila svůj byznys na zmrzlině, kterou si zákazník přizpůsobí podle chuti. Kromě dobrého nápadu jim k úspěšné sezóně pomohlo i dlouhé léto.

gastronomie | 27.11.2023

Kebab a grilovaná kuřata v jedné franšíze

Popularita kebabu je v posledních letech ve střední Evropě velká. Grilovaná kuřata zde zase mají tradici. Právě na to sází franšízor Mr. Kebab s novou značkou Pipi Grill.

reality a správa nemovitostí | 27.11.2023

Realitní trh příjemně ožil

Jak vypadá současný trh s nemovitostmi a co chtějí současní klienti v tomto oboru? Právě to nám přiblížil generální ředitel franšízové sítě realitních kanceláří Re/Max Jan Hrubý.

dům, byt a zahrada | 20.11.2023

Jak otevřít dveře k úspěchu

Nejprve Tomáš Tuček prorazil na trhu s bazény a exteriérovými doplňky Albixon. Nyní cílí na interiéry a otevřel franšízovou prodejnu Solodoor. Jak se mu daří tyto obory spojovat?

dům, byt a zahrada | 13.11.2023

Dnipro-M osloví profesionály i kutily

Na náš trh právě vstupují značkové prodejny profesionálního i hobby nářadí s promyšleným systémem služeb. Podaří se ukrajinské franšíze stejný úspěch jako doma?

obchodní a poradenské služby | 13.11.2023

MBE staví na individulálních službách

Mail Boxes Etc. je franšíza pro ty, kteří hledají podnikání s mezinárodním úspěchem. To je případ i Saši Cvetojeviče, master-franšízanta pro jadranský region. Co zájemcům radí?

potraviny a tabák | 06.11.2023

Profesionální „trafika“ je stále in

Prodejna novin a tabáku Relay je možností, jak podnikat pod známou značkou s minimálními nároky na počáteční investice. Jak se jim u nás daří a čím mohou oslovit zájemce?

krása, zdraví, sport | 30.10.2023

Do třiceti let máme tělo „od pána boha“

Body Express je franšíza EMS tréninkových studií, která klientům už za 20 minut týdně pomohou cítit se ve svém těle lépe. Letos se rozrůstá tempem jedna pobočka za měsíc.

gastronomie | 23.10.2023

Bagety, pizzu nebo oboje?

Zájemce o franšízové podnikání v gastronomii by nemělo minout spojení značek Bageterie Boulevard a 360Pizza. Letos začali dokonce konkurovat americkým fastfoodům na dálnicích.

gastronomie | 16.10.2023

Fastfoodové franšízy míří na nové cíle

Aktuální dění kolem McDonald´s a KFC ukazuje, že potenciál pro rozvoj mají menší města se strategickou polohou. Ve Znojmě nedávno otevřeli pobočky hned vedle sebe.

gastronomie | 09.10.2023

Poe Poe vidí potenciál v Praze

Franšízový fastfood chce svůj koncept cenově dostupného jídla rozšířit i mimo Moravu. Co mohou novým franšízantům nabídnout?

1
3
4
5
další  
posledni