Fórum: jak postupovat + dotazy? 71

Vlada 28.07.2013 *.ip-89-102-133-221.net.upcbroadband.cz

1

Dobrý den, rozhoduji se o možnosti podnikání, a franchisa mne velice zaujala, ale spousta věcí mi je zatím hodně nejasná, možná by jste mi je mohli objasnit.

Předem děkuji mnohokrát.

na jakou činnost musím mít nejčastěji živnostenský list?

Mám vybranou společnost i její místo, kde by se dala provozovat + žádné peníze.

Tento trojúhelník mi také není jasný. Musím nejdřív do banky jít zažádat o podnikatelský úvěr?(Tam přeci budou již chtít vědět na jakou firmu atd.. to chci) nebo si nejdřív musím domluvit s tou firmou, u které zvažuji společensví?

A když už se domluvím s firmou, bude chtít, abych již vlastnil místo, kde bude pobočka té firmy? Nebo jen prsotě koupím licenci, a až budu mít kde, tak se začne stavět? 

Pochopte prosím, že jsem uplný začátečník, a nejdříve bych rád pochytil co nejvíce informací, než se začnu do něčeho pouštět.

Nebo jaký je správný postup?

Děkuji mnohokrát a přeji hezký den.

Ostatní kategorie

PROFIT system franchise services s.r.o. prohlašuje, že nenese odpovědnost a nezasahuje do obsahu příspěvků zadaných uživateli prostřednictvím Fóra. Budou odstraněny příspěvky s reklamním sdělením, zjevně protiprávním obsahem či obsahem odporujícím dobrým mravům.

Přispívat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé. IP adresa autorů příspěvků je přístupná všem uživatelům. Konto uživatele bude zablokováno v případě uveřejňování reklamních sdělení, odporujících dobrým mravům či poškozujících dobré jméno. V případě, že se s takovýmto obsahem setkáte, prosím, kontaktujte: redakce@franchising.cz.

Redakce si vyhrazuje právo využít část či celé příspěvky uveřejněné na Fóru portálu Franchising.cz v článcích, které bude na tomto portálu publikovat.