Fórum: Jak kontaktovat poskytovatele franchisingu - móda pro děti a dospělé 10

Petr Krtička 17.03.2015 *.194.61.48.251

1

Zdravím,

rád bych se zeptal, jak vlastně předání mého kontaktu poskytovali franchisigu probíhá. Měl bych zájem o konkrétního poskytovatele a dozvěděl se bližší informace. Bohužel zde není uvedeno, v jakém jazyku bude kontakt probíhat. Vlastně jsem zde ani nenašel jakékoliv všeobecné informace o tom, jak probíhá prvotní kontakt s jakýmkoliv poskytovatelem franchisi, jestli písemnou formou či telefonicky. Sice jsme v České Republice, ale nepředpokládám, že by snad zahraniční firmy uměli česky. :) A byl bych velmi nerad, aby mě poskytovatel volal a já nerozuměl ani slovo. :)

Díky za jakékoliv rady popřípadě osobní zkušenosti.

Petr K.

Ostatní kategorie

PROFIT system franchise services s.r.o. prohlašuje, že nenese odpovědnost a nezasahuje do obsahu příspěvků zadaných uživateli prostřednictvím Fóra. Budou odstraněny příspěvky s reklamním sdělením, zjevně protiprávním obsahem či obsahem odporujícím dobrým mravům.

Přispívat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé. IP adresa autorů příspěvků je přístupná všem uživatelům. Konto uživatele bude zablokováno v případě uveřejňování reklamních sdělení, odporujících dobrým mravům či poškozujících dobré jméno. V případě, že se s takovýmto obsahem setkáte, prosím, kontaktujte: redakce@franchising.cz.

Redakce si vyhrazuje právo využít část či celé příspěvky uveřejněné na Fóru portálu Franchising.cz v článcích, které bude na tomto portálu publikovat.