Fórum k článku: Franchising: Podnikání na jistotu? 71

Peter Slovensko 05.10.2010 *.rev-195-91-79-67.t-mobile.sk

Super članok,super www stranka.Trosku mi tu chybaju kontakty na investorou alebo businessangels ktory su ochotny financovat taketo podnik zamery.

pavelkr 19.03.2013 *.coramax-opletalova.customer.vol.cz

1

<p>zdravím, je lepší začít s franchisingem na vlastní pěst, nebo je lepší využít služeb nějakých firem, třeba jako http://www.avexsystems.cz/.</p>
<p>jaké jsou výhody / nevýhody.</p>
<p>Díky</p>

Franchising.cz 22.03.2013 *.www.profitsystem.cz

51

V žádném případě nedoporučujeme rozhodnutí uspěchat a učinit ho bez konzultace se specialistou v oboru. Mnohé napovědět Vám mohou i články na portálu Franchising.cz, které najdete v sekci ABC franchisingu. Ty shrnují základní informace a doporučení co se franchisového podnikání týče, které připravili odborníci z mezinárodní poradenské společnosti PROFIT system, kteří se právě poradenstvím v oblasti franchisingu zabývají. Mohou také potencialním franchisorům v případě potřeby pomoci.

Ostatní kategorie

PROFIT system franchise services s.r.o. prohlašuje, že nenese odpovědnost a nezasahuje do obsahu příspěvků zadaných uživateli prostřednictvím Fóra. Budou odstraněny příspěvky s reklamním sdělením, zjevně protiprávním obsahem či obsahem odporujícím dobrým mravům.

Přispívat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé. IP adresa autorů příspěvků je přístupná všem uživatelům. Konto uživatele bude zablokováno v případě uveřejňování reklamních sdělení, odporujících dobrým mravům či poškozujících dobré jméno. V případě, že se s takovýmto obsahem setkáte, prosím, kontaktujte: redakce@franchising.cz.

Redakce si vyhrazuje právo využít část či celé příspěvky uveřejněné na Fóru portálu Franchising.cz v článcích, které bude na tomto portálu publikovat.