Fórum k článku: Asociace bez dvou realitek 6

Babaš 14.02.2012 *.ip-85-161-131-81.eurotel.cz

Dnešní realitky jsou vřed na lidech než jim dáte peníze za zprostředkování tak to jsou rektální alpinisti .Pak otočí o 180 stupnů a jste pro ně optížný hmyz . Před půl rokem jsme měnili byt pan Blažek z realitky Avion nám pak dělal nepříjemnosti aby jsme od bytu odstoupili a mohl dostat provizi od dalšího zákazníka .Píšu to tak pozdě protože jsme s ním měli tahanice .Alena Babášová

Jméno (pseudonym) 20.02.2012 *.122.54.broadband3.iol.cz

Mám s s firmou s panem Blažkem a firmou avion dost podobné zkušenosti.Nejdříve bylo vše v pořádku a poté co jsme složili kauci začali problémy.Ve smlouvě o pronájmu se vyskytlo že se vlastně jedná o podnájem takže bychom se tam ani nemohli přihlásit.Dále pomotal ve smlouvě čísla bytů a dal si 1% denní penále za zpoždění nájmu.Numluvím ani o tom jak se choval když sme se ho slušně zeptali zda se tam budeme moci přihlásit kvůli autu.Prý si máme sehnat garáž a vůbec se s námi odmítal bavit.Co jsem se bavil s právníkem tak říkal že je to podvodné jednání takže zvažujeme žalobu na tuto vykutálenou firmu.

Ostatní kategorie

PROFIT system franchise services s.r.o. prohlašuje, že nenese odpovědnost a nezasahuje do obsahu příspěvků zadaných uživateli prostřednictvím Fóra. Budou odstraněny příspěvky s reklamním sdělením, zjevně protiprávním obsahem či obsahem odporujícím dobrým mravům.

Přispívat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé. IP adresa autorů příspěvků je přístupná všem uživatelům. Konto uživatele bude zablokováno v případě uveřejňování reklamních sdělení, odporujících dobrým mravům či poškozujících dobré jméno. V případě, že se s takovýmto obsahem setkáte, prosím, kontaktujte: redakce@franchising.cz.

Redakce si vyhrazuje právo využít část či celé příspěvky uveřejněné na Fóru portálu Franchising.cz v článcích, které bude na tomto portálu publikovat.