Fórum k článku: Žabka chce letos 60 prodejen 11

miloš černý 14.03.2012 *.89-24-52-1.i4g.tmcz.cz

dobrý den. Bydlíme s přítelkyni v NEVEKLOVĚ okres Benešov a slyšeli jsme že zde bude vaše prodejna žabka. Můžete mám poslat informace? Přítelkyně by měla zájem u Vás pracovat. Email - blackmilos @seznam.cz

Jméno (pseudonym) 26.05.2012 *.89.177.54.122

jsem cizinka a hledam prace na pokladne, skusenost 5 let natrom@email.cz

Amálka 02.06.2012 *.95-143-138-213.client.ltnet.cz

Potencionální zájemci, pozici manažer prodejny nelze nazvat jinak, než cvičené opice, ano, tak nás nazývají. Musíte objednávat předrážené zboží, platíte ztráty(a to velmi vysoké), provize jsou velmi nízké. V podstatě zajištujete odběr zboží, který pak zaplatíte. Pokud se chcete stát dobrovolnými sponzory, doporučuji. Velmi často manažeři končí s velkými dluhy vůči společnosti.

Ostatní kategorie

PROFIT system franchise services s.r.o. prohlašuje, že nenese odpovědnost a nezasahuje do obsahu příspěvků zadaných uživateli prostřednictvím Fóra. Budou odstraněny příspěvky s reklamním sdělením, zjevně protiprávním obsahem či obsahem odporujícím dobrým mravům.

Přispívat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé. IP adresa autorů příspěvků je přístupná všem uživatelům. Konto uživatele bude zablokováno v případě uveřejňování reklamních sdělení, odporujících dobrým mravům či poškozujících dobré jméno. V případě, že se s takovýmto obsahem setkáte, prosím, kontaktujte: redakce@franchising.cz.

Redakce si vyhrazuje právo využít část či celé příspěvky uveřejněné na Fóru portálu Franchising.cz v článcích, které bude na tomto portálu publikovat.