Fórum: Franchising v hotelnictví 71

Martina 15.10.2012 *.kxsebm21.knet.vse.cz

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by mi někdo poradil, které hotely v ČR jsou franchisy? Četla jsem že hotely Ibis a Holiday INN, ale nikde to nemůžu přesně dohledat. Děkuji :-)

Franchising.cz 22.10.2012 *.www.profitsystem.cz

51

Dobrý den, v České republice je několik hotelových řetězců, ať už domácích nebo nadnárodních, které rozvíjejí svou pobočkovou síť pomocí franchisingu. Lze zmínit například OREA, EuroAgentur nebo Pytloun: http://franchising.cz/franchisa/118/pytloun/. Ibis i Holiday INN se také rozvíjejí pomocí franchisingu. Například letos v květnu byl slavnostně otevřený franchisový hotel ibis v Olomouci. Ten provozuje společnost Accor, viz: http://franchising.cz/clanek/1240/franchisovy-hotel-olomouci/

S pozdravem

Redakce

Ostatní kategorie

PROFIT system franchise services s.r.o. prohlašuje, že nenese odpovědnost a nezasahuje do obsahu příspěvků zadaných uživateli prostřednictvím Fóra. Budou odstraněny příspěvky s reklamním sdělením, zjevně protiprávním obsahem či obsahem odporujícím dobrým mravům.

Přispívat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé. IP adresa autorů příspěvků je přístupná všem uživatelům. Konto uživatele bude zablokováno v případě uveřejňování reklamních sdělení, odporujících dobrým mravům či poškozujících dobré jméno. V případě, že se s takovýmto obsahem setkáte, prosím, kontaktujte: redakce@franchising.cz.

Redakce si vyhrazuje právo využít část či celé příspěvky uveřejněné na Fóru portálu Franchising.cz v článcích, které bude na tomto portálu publikovat.