Uzenářství Chodura

Chodura logo big
Informace o franchisovém systému
Popis franchisového systému

Značka Chodura je symbolem uzenářského mistrovství a smyslu pro kvalitu. Jejím posláním je přinášet zákazníkům originální speciality výjimečných kvalit pro skutečné gurmánské zážitky. Historie značky Chodura sahá až do roku 1919,

V rámci novodobé historie se snažíme navázat na filozofii zakladatele tradice a vybudovat síť prodejen nového druhu. Hluboce totiž věříme, že maso a produkty z masa jsou základem české kuchyně, která je nedílnou součástí kulturního dědictví této země.

V nabídce prodejen Chodura je široká nabídka nejkvalitnějšího čerstvého masa a řady masných výrobků, od kvalitních párečků až po výběrové šunky a speciality. Sortiment v moderně vybavených prodejnách je ale navíc obohacen o potraviny, které se se základním sortimentem vhodně doplňují nebo se s ním přímo snoubí – kvalitní koření a marinády, čerstvé pečivo, ale i těstoviny, sýry a kvalitní vína. Vybrané prodejny nabízí také řadu salátů nebo teplá jídla.

Naší vizí je, stejně jako za časů zakladatele pana Karla Chodury, aby profesionální personál v našich prodejnách dokázal uspokojit i ty nejnáročnější zákazníky a tím dostál dobré pověsti značky Chodura.

Franchisový systém Uzenářství Chodura provozuje specializované maloobchodní prodejny masa a uzenin. Všechny maloobchodní prodejny ať vlastní nebo franchisové mají jednotný ráz, který odpovídá celkové koncepci firmy.

Zakoupením licence získáte možnost vybudovat a provozovat vlastní úspěšný podnik, zastřešený silnou ryze českou značkou, ověřeným know-how a podporou od "A do Z", reprezentovanou základními pilíři.

Vlastní provozovny
  • Vizovice
  • Velká Bystřice
  • Petřvald u Karviné
  • Ostrava (2x)
  • Ostrava Nová Karolina
  • Orlová Lutyně
  • Karolínka
  • Frýdek-Místek 
  • Brumov-Býlnice
  • Bohumín
  • Újezd u Brna
  • Městec Králové
Franchisové provozovny
  • Uzenářství Chodura – Frýdek-Místek “ U Blechtů”
  • Praha Ládví
  • Praha 9 Hloubětín
  • Praha - Prosek
Obrázek provozovny systému
Uzenářství Chodura řeznictví
Informace pro franchisanty
Podpora pro franchisanty
  • Kompletní odborná podpora
  • Jednotná marketingová podpora

7 pilířů franšízy Uznářství Chodura:

  1. pomoc s výběrem lokality
  2. projektový a architektonický servis
  3. školení a vzdělávání - franchisanta i zaměstnanců pobočky
  4. informační systém a komunikační kanály
  5. zajištění zásobování
  6. podpora prodeje, reklama a marketing
  7. pravidelná setkání s franchisorem
Potřebná počáteční investice

Poplatek za licenci je 300.000,- Kč

Vybudování prodejny v závislosti na místě a tedy i možné dispozici zhruba od 1 mil do 2.5 mil Kč

Základní požadavky
  • Pracovní nasazení a zájem o práci, praxe v oboru je vítána, ale není podmínkou
  • Region není omezen
Informace o franchisorovi
Beskyd Gastro a.s.
28. října 960/178, 709 00 Ostrava – Mariánské Hory
+420 737 225 900
hana.zapletalova@chodura.cz
www.chodura.cz
Kontaktní osoba pro zájemce o licenci

Ing. Hana Zapletalová

Společnost je členem České asociace franchisingu
Zjistěte více
Pokud chcete získat více informací, vyplňte kontaktní formulář níže. Vaše údaje budou předány přímo dané společnosti.
Jméno a příjmení *
Město *
Telefonní kontakt *
E-mail *
If you see this field leave it blank.

Informace zadané v katalogu dodávají samotné franchisové systémy. Před podpisem smlouvy o spolupráci by měl každý zájemce posoudit nabídku dané firmy. Redakce si vyhrazuje právo upravit informace o systémech udávaných v katalogu. V případě zjištění, že udávané informace nejsou pravdivé či neaktuální, prosíme, kontaktujte redakci.

chcete víc?

newsletter Franchising.cz

If you see this, leave this form field blank