Los Capolitos

los capolitos logo
Informace o franchisovém systému
Popis franchisového systému

HOLA AMIGOS

Do Mexika už to nemusíte mít tak daleko, jak jste si doposud mysleli.

Přinášíme nový svěží vítr mezi klasické vysmažené fastfoody a pozvedáváme každodenní stravování na vyšší level.

Jsme síť mexických restaurací typu fast casual, založená na autentickém a chutném jídlu, mladém a energickém kolektivu, moderních techologiích a úsměvu zdarma.

Držíme se toho, že Mexická kuchyně je díky své vyváženosti jednou z nejzdravějších a nejvýživnějších na světě a proto používáme zásadně autentické, čerstvé a kvalitní suroviny. Vše vaříme od základu podle vlastních receptur, jedině tak se totiž dá docílit té správné chuti a požitku.

Našimi ideálními zákazníky jsou produktivní a zcestovalí lidé, kteří si uvědomují důležitost kvalitního jídla a přemýšlejí nad tím, co je pro jejich výživu správné.

Naplno se snažíme podpořit zájem o zdravé a výživné jídlo, stejně tak jako lidi, kteří se rozhodli nejíst maso či mléčné produkty.

LA FILOSOFÍA

Autenticita. Chutnost. Férovost. Kvalita. Ochota. Přátelskost. Profesionalita. Věrnost. Vstřícnost. Zájem.

Dopřáváme našim zákazníkům lehké útěky do Mexika z reality všedního dne. Vytváříme uvolněnou a přátelskou atmosféru pro každého. Umíme rozveselit den a kvalitně uspokojit hlad.

Servírujeme pouze to, co připravíme s láskou a nadšením. Nebojíme se vtipkovat, být sami sebou a nehrajeme si na roboty o čtyřech naučených větách.

Přistupujeme ke každému zákazníkovi individuálně a vždy odvádíme pouze to nejlepší, co umíme nebo jsme schopni nabídnout. Když něco nemáme nebo pokazíme, umíme se s pokorou omluvit a situaci otočit.

Udržujeme v pracovním kolektivu rodinnou atmosféru a každému členovi týmu nasloucháme, pomáháme a to stejné čekáme i od něj.

Vážíme si stálých hostů a umíme jim to dát najevo.

Nikdy neslevíme ze svých standardů, ba naopak je budeme stále zvyšovat.

LA FAMILIA

Proč se stát členem naší mexické rodiny a provozovat franšízu?

Můžete se na nás spolehnout
Pomůžeme vám restauraci rozjet přesně jako bychom ji otevírali sami a nastolíme vám správnou firemní kulturu a veškeré procesy. Vybereme vám na začátku správné zaměstnance a naučíme vás je do budoucna rozpoznat a ocenit. Vyškolíme vaše zaměstnance tak, aby od začátku dodržovali naše standarty a chápali, jak se k zákazníkům chovat a jak má naše jídlo nejen chutnat, ale i vypadat.

Kdykoliv vám pomůžeme
Budeme vám nablízku, ať se děje co se děje. Díky naším předchozím zkušenostem už umíme uhasit spoustu různých “ohňů” a postupně to naučíme i vás.

Záleží nám na výsledcích
Jsme v tom od začátku s vámi a dobře víme, že v některých lokalitách rozjezd trvá déle než v jiných. Přesně proto máme nastaveny franšízové poplatky tak, aby bylo vaše podnikání zdravé a fungovalo jak má. Pokud nevyděláváte vy, neúčtujeme si nic ani my. Musíme si být rovnocennými partnery, kdy oběma stranám zaleží na spokojenosti zákazníků a černých číslech na konci měsíce. Umíme vaše podnikání analyzovat a najít možnosti jak jej ještě více zefektivnit.

Mexická kuchyně je návyková
Přesně díky návyku na kvalitní a rychlé jídlo se zrodil celý koncept Los Capolitos. Jednou jsme ochutnali a už jsme nemohli jinak. Poznali jsme, že rychlé jídlo nemusí být jen nezdravé a velmi si to oblíbili. Věříme, že pokud naše jídla ochutnáte, i vy si rychle vytvoříte návyk, který bude nejenom zdravý, ale zároveň chutný a vaše touha po jeho rozšíření bude mít díky tomu velký potenciál.

TYPY FRANCHISOVÝCH PROVOZOVEN LOS CAPOLITOS

STREET BISTRO

  • ​​Umistění v centru města či jiné velmi frekventované lokalitě
  • Výměra 100-150m2
  • Prostor pro zákazníky a wc min. 70m2
  • Prostor pro kuchyň a zázemí min. 30m2
  • Velké výlohy do ulice s pěkným vstupem do interiéru
  • Ideálně předem zkouladováno na restauraci s odpovídajícím zázemím (wc, sklad..)
  • Technické zázemí - ohřev vody, přívod plynu a elektřiny 220 - 380V, VZT, popř. Klimatizace
  • Dostupnost MHD a jiných veřejných prostředků
  • Možnost venkovní zahrádky, soukromého parkování
  • Skladové zázemí (sklep..)

FOOD COURT

  • Výměra 45-60 m2 v atraktivním a navštěvovaném OC s dobrou možností parkování
  • Průchodnost centra:  min. 8 000 lidí denně
  • Jednotka součástí foodcourtu pro min. 150 lidí
  • Prostor pro kuchyň a zázemí min. 30m2
  • Výdejní prostor min. 15m2
  • Technické zázemí - ohřev vody, přívod plynu a elektřiny 220 - 380V, VZT, klima,
  • Dobré zázemí jednotky z hlediska OC - WC pro zaměstnance (pokud není součástí jednotky), blízkost zásobovacích ramp a popelnic

STREET TAKE AWAY BISTRO  

  • Výměra 50-80m2
  • Prostor pro kuchyň a zázemí min. 30m2
  • Prostor pro zákazníky min 20m2
  • Ideálně zkolaudováno na rychlé občerstvení
  • Technické zázemí - ohřev vody, přívod plynu a elektřiny 220 - 380V, VZT
  • (v případě možnosti centrální kuchyně a více provozoven ve větších městech není nutno mít přívod plynu a VZT na úrovni standartní kuchyně)
  • možnost venkovní zahrádky, soukromého parková
  • Dostupnost MHD a jiných veřejných prostředků
  • Skladové zázemí (sklep..)

Vlastní provozovny
  • Ostrava - Janáčkova 4
  • Frýdek Místek - OC Frýda, Na příkopě 3727
Franchisové provozovny
  • Severní Morava - v přípravě
Obrázek provozovny systému
los capolitos mexicka restaurace
Informace pro franchisanty
Podpora pro franchisanty
  • Veškeré know-how konceptu Los Capolitos - od receptů po řízení podniku
  • Online operační manuál a komunikační kanál
  • Pomoc při výběru vhodné lokality a vyjednání nájemních podmínek
  • Návrh designu a zařízení restaurace
  • Využití našich výhradních dodavatelů surovin a obalových materiálů a námi již vyjednaných výhodnějších cenových podmínek
  • Tréninkový a vzdělávací program pro zaměstnance i vedoucí provozoven
  • Vyhodnocování provozu a mystery shopping
  • Pomoc s otevřením restaurace a vším, co s tím souvisí, naším franchise manažerem
  • Pravidelné návštěvy našeho franchise manažera pro zajištění hladkého provozu a oboustranné spokojenosti
Potřebná počáteční investice
  • Na startu je potřeba minimálně 1,2 milionu Kč
  • Náklady závisí na velikosti restaurace a typu prostor
Základní požadavky
  • Dostatečné finanční prostředky, možnost bankovního úvěru či zafinancování ze strany franšízora
  • Zájem a ochota učit se novým věcem a rozvíjet své znalosti
  • Účast na školení pro seznámení se s provozem Los Capolitos
  • Zkušenosti s restauračním provozem a řízením lidí (není podmínkou)
  • Osobní angažovanost na chodu restaurace
  • Znalost daného města a jeho obyvatelstva
  • Precizní dodržování pravidel a receptur Los Capolitos

IDEÁLNÍ LOKALITA PRO OTEVŘENÍ FRANŠÍZY LOS CAPOLITOS:

  • Město min. 50 tisíc obyvatel
  • Min. jedna vysoká škola ve městě
  • Města plná studentů a pracujících ve věku 18 - 40let (prům. věk zákazníka 30let)
  • Brno, Olomouc, Jihlava, Zlín, Opava, Pardubice, Liberec, Hradec Králové, Plzeň, České Budějovice, Praha.

Umístění ve městě

  • centrum města / office parky / obchodní centra / blízko kolejí VŠ
  • na místech s větším pohybem/počtem osob
  • možnost parkování: součásti pronájmu prostor či  blízké veřejné parkoviště
  • zastávky MHD - ideálně v blízkosti do 500m více různých zastávek (křižovatky linek)
  • blízkost mladých a perspektivních firem a jejich zaměstnanců (10min chůze)
  • na ulicích sdružující zajímavé restaurace a podniky (kavárny, studentské kluby, kina, bary)

Umístění na ulici

  • vizuálně atraktivní dům/kancelářská budova s pěknou fasádou a průčelím jednotky
  • místo viditelné z více stran/ulic
  • přilehlý chodník šířky alespoň 2,5m

Umistění v obchodním centru

  • Vysoká návštěvnost (8+ tis lidí denně)
  • dobrá lokalita v rámci města (centra měst, u významných silničních tahů..)
  • oblíbenost OC u obyvatelů města
  • kvalitní mix nájemců/koncept OC z hlediska času, který tam návštěvník stráví
  • v blízkosti “dobré” konkurence - zavedené klasiky - hráčů, se kterým dokážeme dobře soupeřit díky současným trendům a zpestřit tak nabídku OC
  • Kino, případně fitcentrum velkou výhodou
  • OC dostupné prostředky MHD, také blízkost vlak. stanic či zastávek dálkových spojů
  • OC s podporou nových nájemců - příspěvky na prostor/nájem
  • OC s úklidovým týmem, jenž obstarává food court i mytí nádobí pro všechny nájemce
Informace o franchisorovi
LC Master Franchise,s.r.o.
Morávka 579, 73904 Morávka
+723 943 355
info@capolitos.cz
www.capolitos.cz
Kontaktní osoba pro zájemce o licenci

Jan Kapolka - honza@capolitos.cz

Zjistěte více
Pokud chcete získat více informací, vyplňte kontaktní formulář níže. Vaše údaje budou předány přímo dané společnosti.
Jméno a příjmení *
Město *
Telefonní kontakt *
E-mail *
If you see this field leave it blank.

Informace zadané v katalogu dodávají samotné franchisové systémy. Před podpisem smlouvy o spolupráci by měl každý zájemce posoudit nabídku dané firmy. Redakce si vyhrazuje právo upravit informace o systémech udávaných v katalogu. V případě zjištění, že udávané informace nejsou pravdivé či neaktuální, prosíme, kontaktujte redakci.

chcete víc?

newsletter Franchising.cz

If you see this, leave this form field blank