Výrobny a administrativní oblasti SAMINA pokrývají více než 3000 m2.
Úterý
11.10.2011
Franchisový koncept SAMINA Zdravý spánek plánuje do konce roku otevřít 2 pobočky v ČR a SR.
 

Koncept SAMINA Zdravý spánek pochází z Rakouska, kde byl založen před 22 lety psychologem zabývajícím se spánkem Gunterem W. Amann-Jennsonem. Amann-Jennson vytvořil pojem „Bioenergetischer Schlaf®“, který lze přeložit jako bioenergetický spánek, což znamená nejvyšší formu tělesné, duchovní a duševní regenerace těla prostřednictvím spánku.

V současné chvíli působí v celé řadě zemí na 160 partnerských a 30 firemních prodejen. Koncept vstoupil také do Česka, kde zprovoznil jednu vlastní a jednu franchisovou pobočku. Dle vyjádření Michala Kopase, manažera rozvoje sítě, plánuje společnost do konce letošního roku otevřít dvě pobočky v Česko-Slovensku: „Celkem předpokládáme, že v České republice najde uplatnění až 10 prodejen,“ uvádí Kopas.

Podpora franchisantům

Podporu, kterou franchisanti s přistoupením k síti získají, tvoří například know-how, vstupní a průběžná školení v SAMINA Academii, marketingové a reklamní akce.

Náležitosti pobočky

Pobočku je vhodné umístit do velkých měst se 100 000 a více obyvateli na rušnou ulici. Velikost obchodu by se měla pohybovat mezi 60 až 100 m2.

Pro více informací nahlédněte do Katalogu franchis.