1.setkání franchisantů Husse

Počáteční investice se pohybuje od 40 do 120 tisíc Kč podle velikosti franšízové oblasti. Vedle toho se platí průběžný měsíční poplatek od 1 500 do 3 500 Kč.
Středa
28.12.2011
Češi jsou velkými milovníky zvířat. Na jejich jídle nešetří ani v době špatné ekonomické situace.
 

Švédský výrobce krmiva pro psy a kočky Husse má v ČR už 14 franchisových poboček. Jejich počet chce zvyšovat i v dalších letech. Podle Otakara Konečného, ředitele společnosti KONY trade, s.r.o., držitele master licence pro český trh se kvůli budoucímu směřování společnosti sešli na konci listopadu všichni domácí franchisanti v brněnském hotelu Atlantis. „Bylo to naše první setkání. Většina franchisantů se viděla poprvé a právě proto bylo toto setkání zajímavé a užitečné. Společně jsme řešili naši obchodní strategii pro další období,“ informoval Konečný.

Podle Konečného by ideální počet franchisantů byl do 30, který by pokryl všechna větší města v Čechách i na Moravě. Podle něj se franchisantem Husse může stát téměř každý. Není totiž důležité, jakou vystudoval školu nebo kolik má let. Nejdůležitější je být aktivním obchodníkem, který rád komunikuje přímo se zákazníkem a mít velmi dobrý vztah k problematice psů a koček.

ČR má podle Konečného solidní potenciál. Patří totiž mezi země s velkým počtem domácích zvířat, takže o kvalitní a zdravé krmivo pro psy a kočky podle něj bude zájem. A to i přes špatné ekonomické prognózy v celé Evropě. „Jestliže máte psa nebo kočku, měl byste je vždy nakrmit. Pevně věřím, že lidé budou na kvalitním a zdravém krmivu šetřit až na posledním místě,“ dodává Konečný. A tím podle něj v konečném důsledku i ušetří. Pokud své mazlíčky krmí kvalitním a zdravým krmivem mohou předejít řadě zdravotních problémů.


/1/
zobrazit více