NATURHOUSE otevře první obchod v Česku

První NATURHOUSE bude v Českých Budějovicích, další se chystají. Cena? 300 euro za licenci.
Pátek
26.09.2008
První dietetická poradna s prodejem přírodních produktů bude do konce září v Českých Budějovicích.
 

Nejpozději prvního října otevře v Českých Budějovicích svou první pobočku v České republice franchisový systém NATURHOUSE původem ze Španělska, který ve svých obchodech poskytuje poradenství v dietologii a zároveň prodává přírodní produkty orientované na zdravou výživu. „Půjde o vlastní pilotní prodejnu v obchodním centru Mercury. Bude zároveň sloužit jako školící provozovna pro další franchisanty,“ řekl portálu FranchisingINFO.cz držitel master-franchisy pro ČR a Slovensko Jan Gonda.

Další obchody nejpozději v lednu

NATURHOUSE chce podle Gondy nejpozději v lednu příštího roku otevřít v Česku další provozovny. „Již nyní registrujeme téměř deset zájemců o provozování vlastního obchodu NATURHOUSE,“ uvedl. NATURHOUSE po světě, ale především ve Španělsku, provozuje přes 1600 obchodů, většinou na principu franchisy. Ve svých provozovnách poskytuje zdarma odborné dietologické poradenství orientované na zdravou výživu. Následně pak doporučuje svým klientům nákup přírodních produktů.

Licence za 300 euro

Vstupní poplatek za licenci do systému zájemce neplatí. Odvádí pouze roční poplatek 300 euro (asi 8000,- Kč). Celkové náklady na investici do obchodu, tedy na vybavení a první zásilku zboží, se pohybují do milionu korun. NATURHOUSE se zajímá o města od 20.000 obyvatel.