Na festival s Potrefenou husou
Franchisová síť restaurací Potrefená husa vykročila novým revolučním směrem. Jelikož se stále zlepšujícím se hudebním programem letních festivalů stoupají také požadavky jejich návštěvníků na úroveň služeb včetně občerstvení, rozhodl se Staropramen, provozovatel Potrefené husy, postavit v areálu festivalu Rock for People jeden její provoz. Ten bude denně vydávat tři tisíce jídel.
Návštěvníci budou moci využít na míru podniku upravené prostory jednoho z hangárů letiště, které se zahrádkou před ním nabídnou více než 250 míst k sezení. V nabídce bude po celou dobu festivalu 10 jídel, mezi nimiž figurují dvě polévky, čtyři hlavní jídla, dva vegetariánské saláty, dvě bagety a jeden moučník navíc. Ceny hlavního jídla se budou pohybovat od 110 do 120 korun. Za salát zájemce zaplatí 89 korun.
„Veškeré jídlo a pití bude i ve festivalové Potrefené huse nabízeno ve kvalitě, na jakou jsou lidé z našich dnes již třiceti restaurací v Česku zvyklí. Servírováno bude na talířích a ve skle. Věřím, že tato novinka přispěje k ještě lepšímu zážitku z této prestižní hudební akce,“ dodal David Petřík, manažer značkových restaurací Staropramen Potrefená husa, který celý koncept pro festival připravil. Otevírací doba festivalové Potrefené husy bude od 11.00 do 24.00.
Zobrazit v katalogu franšíz
PŘEČTI ČLÁNKY
„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.
Vašek Hájek za tři roky, do kterých spadala éra covidu, stihl otevřít tři úspěšné franšízy Vosíme.cz. Proč uvěřil právě této pizze?
Chocafé je kavárna, kde proudí především belgická čokoláda. Co tento koncept nabízí franšízantům nám v rozhovoru přiblíží zakladatel značky Jan Novák.
Dva kamarádi Honza a Matěj postavili svůj koncept bistra na čerstvých těstovinách, které dovedou mimořádně rychle servírovat zákazníkovi. Nyní svůj nápad nabízí jako franšízu.
„Počty franšíz s vaflemi, palačinkami a lívanci rostou. Nyní cílíme na všechna krajská města“, říkají franšízoři Elvis Osmanović a Dino Pekez.
Nejčtenější
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
TAB Board propojuje majitele a manažery lokálních firem, kteří mezi sebou sdílí zkušenosti. Franšízant Tomáš Petrů pro setkání využívá i netradiční prostředí.
Jak se daří pobočkám nově otevřené Partners Banky a kde je šance pro nové franšízanty? Odpovídá Jan Brejl, obchodní ředitel finanční skupiny Partners.
Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Subway vidí potenciál na benzinkách
a
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...